nrslkvnc Bebeğim 5.ayda dönmeyi keşfettiğinden beri yatakta dönmeye çalışıyordu. Bazen dönemeyip pat diye düz pozisyona gelip uyuya kalıyordu. Veya bazen de yan pozisyonda uyuya kalıyordu. Bu yan pozisyonda uyumayı keşfedeli sürekli kendisini yana çevirip öyle uyuyor 🤦🏼♀️ ben düz çevirsemde belli bir süre sonra yine yana dönüyor. Sağ yada sol farketmiyor bu arada. Şu an 6 aylığız alışkanlık haline geldiğini düşünüyorum 😊 benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba. İlk kez bu kadar küçük bebeğin yan uyuduğuna şahit oluyorum 😂
mykskl nrslkvnc ay merak etme annesi çok normal birşey, benim bebeğimde 5.ayından beri yan uyuyor, canı nasıl isterse o an nereye düşerse, nasıl rajat ediyorsa daha doğrusu, normal yani 😂
Uraztos nrslkvnc arkadaşım ben saldım artık. Benim oğlanı tutamıyorum ben mütemadiyen dönüyor, dönmezse rahat edemiyor. Hatta bu yüzden uyumuyor. Buna doğarken ne yükleyelim demişler dönmeyi yükleyin demiş. Her şekilde uyuyabiliyor yani boşver, uzmanları yerim
alya00 nrslkvnc benimki kaç dönüyor bir bilsen.sağ solu geç ayak kısmına kafası gelmiş sonra tekrar yer değiştirmiş. Yüz üstü ,sırt üstü , sağ , sol deli yatıyor 🤪😂 o yüzden uyku tulumu ile yatırıyorum battaniye kullanmam
Ecem__ nrslkvnc benimki surekli ya yuz ustu yatiyor ben duz yatiyorum kendi o sekilde donup uyuyor duzeltsem uyanir ellemiyorum
nrslkvnc mykskl uzmanlar düz yatması yönünde ısrarla söylüyorlar bende korkuyorum yüz üstü döner de nefes alamaz diye. Ben bu durumu düzeltemiyorum benim gibi olan var mı diye merak ettim tek değilmişim içim rahatladı 😊
mykskl nrslkvnc uzmanların bebeklerinin de bizimkiler gibi yaptığına yemin edebilirm ama ispatlayamam 😂
Sinemeknci Aydan beri yan uyuyor ya da yüzüstü dönüyor popoyu havaya kaldırıp yüzünü yatağa gömüyor ve öyle rahat ediyor dönemediği zaman uyanıyor
gizlikalsin Benim kız bir aydan beri yüzüstü yatıyor asla çeviremiyorum ben de pes ettim artık küçük değil o suratını falan kollar diye düşünüyorum ve gözlemlediğimde gerçekten kolluyor korkmayın bırakın nasıl rahat ederse öyle yatsın çocuk