hilalella Kızlar sizce gebelik var mı 10 dakika sonra baktığımda sanki silik bir çizgi var gibi duruyordu
hilalella Bugün kahverengi leke ve aşırı adet sancısı gibi bir ağrı vardı biraz önce test alıp yaptım birisi beni aydınlatsın
Damlanurrr hilalella bunları ben hamileligimde yaşamıştım sonrasında test alıp yaptım beta verdim sizin de silik çıkmış gebelik var gibi gözüküyor
hilalella Kızlar yanlış anlamayın hiç beklemediğim birşey ve istemiyordum tabi rabbim bilir ama anlayamadım kafam aşırı karıştı hem korunup hem ertesi gün hapı alıyordum kendimi garantilemek için
ArsAyz hilalella Ben bu ertesi gün hapına takıldım ya. Senede 2 kereden fazla kullanılmaması gerekiyor biliyosunuz dimi?
Saripapatyaannesi34 hilalella merhaba sanki var gibi belli belirsiz adetiniz geçti mi peki daha var mı
hilalella hnnl kızlar kafamı toparlayamıyorum benim psikolojim daha yeni düzeldi daha bebeğim 9 aylık bi büyüğü 2 yaşında
Saripapatyaannesi34 hilalella bende gebelik istiyorum 5-6 aydır korunmuyoruz adetime 3 gün var yapmamak için kendimi zor tutuyorum 😁
hilalella Saripapatyaannesi34 ben hiç hiç beklemiyordum ve uzun bir süre de istemiyordum rabbim isteyene versin tabi şuan varsa başım gözüm üstüne rabbimden gelene ne diyebilirim