leylmom Ayakları üzerinde de durmaya çalışıyor ama daha 3 ay 16 günlük . Ne zaman bunları yapabiliriz
[silindi] leylmom 4. Ayda kucaginda azar azar kucuk oturuslar 5inci ayda mama sandalyesinde 6inci ayda yada 7inci ayda desteksiz oturabilirler sizin icin suan erken 🥰
AnnaGloria leylmom üç buçuk aylıkken doktor kontrolu vardı baktı güzelce hareketlerine destekli oturtabilirsim dedi 15 dk gecmicek şekilde ara ara oturtuyordum 4 buçuk aylıkken mama sandalyesi alıştırma yaptık 5 aylıkken doktorumuz ek gıda başlatmıştı
Rumeysaden leylmom benim bebeğim 2 aylıkken oturmak istiyordu bende oturttum kuvagimada felan 5 aylıkken desteksiz oturdu
CafeChocolat Bu zamanlar kendini C şekline alıyorlar dimi ay çok güzel dönemler, 4ten itibaren hafif oturtabilirsin kucağında demişti benim doktorum
Okayss [silindi] benim kızım 5 aylık şuanda mama sandalyesine oturabilir mii yani öne doğru yada bazen sağa sola doğru kayı veriyor oturmayı çol seviyor heyecanlanıyor ama normal mi yana düşmesi falan
[silindi] Okayss tabiki oturabilir doktorumuz 5inci ayda mama sandalyesine oturtabilirsin demisti benimkide biraz devriliyodu ama hemen alisti gun icinde alistirma yapabilirsiniz😊
Okayss [silindi] ayy çok heyecanlandım gideyimde mama sandalyesini kurayım o zaman teşekkür ederim 😁💃🏼
Rumeysaden leylmom yok olmadı canım çok şükür kendini kaldırıyordu zaten gelişmemiş olsa yapmaz bu herhalde dedim 5. Ayda desteksiz oturunca çok rahatladim