EmrEGEbru Ciilem bio ve nurse aynı anda kullandım. Hatta gecede başka damlası vardı. Bence damlaların faydalı olması için hergün aynı saatte verilmeli.
CemreKerem Ciilem relamax damla çok iyi bir hafta kullandım oğlum iki aylıkken kendi kendine gaz çıkarmaya başladı bir hafta sonunda ben de bıraktım . Sirf gaz yüzünden oğlumda fıtık olmuştu hatta onu da azalttı baya
Gamzeinan Ciilem ben her ikisini kullanıyorum onlarında etkisi olduğu kadar bebeğiminde haraketlenmesi gazını çıkartma konusunda etkili olduğunu düşünüyorum .
Gmzcaglar Cimcimelerinnnesi metsil canim cigerim ya buradan gorup aldim cok sukur 2 gecedir rahat yatiyor sirtina pit pit yapıyorum hemen cikiyo gazi
Baharutku Ciilem doktorum gunde 3 kere 7 damla verebilirsin dedi 2 haftadır rezene iciyorum 2 cay kasigi ogluma veriyorum memnunum
CemreKerem Ciilem evet İstanbul Bilge Hastanesi'nde Muhammet bey var o yazmıştı Allah razı olsun ondan
Gamzeinan Ciilem sub ı günde dört kez 6 şar damla veriyorum . Bıogaı da günde bir kez 5 damla . Her gün aynı saatte olmasada yaklaşık olarak aynı zamanlarda vermeye çalışıyorum damlaları ..
Rmyslymn Ciilem Ciilem ikisini ayni anda kullanıyorum sabah öğle aksam sabit simpl. 15 damla akşamda biogaia'dan 5 damla bizde çok ise yaradi
Ciilem Gmzcaglar benimki düzgün bir uyku uyumuyor ya dalamıyor çocuk gaz mu geliyor napıyor anlamıyorum ama
svglomr Sab simplex kullanıyoruz bizde ama günde 2 çay kaşığıda rezene anason kimyon karışımı alfım demleyip veriyorm on gündür iyiyiz çık şükür