bakkalemzigi İyi akşamlar 🌸 Doğum günü için balon , balon zinciri alıcam . Duvara nasıl sabitleniyor onca video izledim tam bulamadım duvarı kaldırmayacak önerisi olan ? ☺️
mnkanne1 bakkalemzigi biz çift taraflı bant ile yapmıştık geçen sene de pencere önüne kurup perdeye iğne ile tutturmuştum
Omeraslan bakkalemzigi Biz pencere önüne yapınca kornişe iple bağladık. Onun dışında minik balon bantları oluyor onlar da iş görür bence yoksa çift taraflı bantla yapabilirsiniz
Karpuzlufistiksarma bakkalemzigi geçen sene 1 yaşda perdeye yapmiştim bu sene 2 yaşta duvara bi kaldırdık boyalar kalktı para bant ile yapmıştık bide şuan duvarlar kötü uygun boya alıcaz artık . En iyisi perde
gocebebirbayan mnkanne1 bunu yaptım. Duvarda bant kaldı çıkmadı. Zorladım duvarı söktü vazgeçtim öylece duruyor bantlar orda 🥺🥺
melegim71 bakkalemzigi ben duvara civi cakip tutturmustum riske, atmayip onun disinda eger cam, tarafiysa kornislerden baglayabilirsiniz yukari, cama gunes gelmesn diye, biz folyolammistik
melegim71 bakkalemzigi ahah aslinda cokta ugrasmadik esim anlar o konulardan ama iyikide arkali onlu bant kullanmamisim gecrn dogum gununde sadece, 2 koymustum inaniemisin kaldirirken boyayla birlikte geldi orasi oyle duruyo civi daha iiyi eismm ustlerden iki tane civi cakti okadar somra zincire bagladik oldu bittti 😁😁
bakkalemzigi melegim71 sorun şu ki benim eşim hiç anlamaz bu işlerden 😂😂 duvar kalkmasından korktum bakalım ne yapabilirim 😅
melegim71 bakkalemzigi valla inan, ben bile, sasirdim iyiki yapmamisim 1 yasinda kabuklu kabuklu soyuldu bide guveniyosaniz boyaniza deneyin, tabi cok sasirmistim ben