balkaymak__ Bebeklerinize kaç öğün veriyorsunuz? Neler pişiriyorsunuz ? Bizde şu şekil ; Kahvaltı Meyve Öğle yemeği Aralarda bol bol meme😅 Akşam yemeği
Dennizz11 balkaymak__ sabah kahvaltı sayılmaz çünkü ilk öğünü saat 11 veya 12 filan yiyor ama avokado az bir dilim muz ekmek içi iki tane cicibebe ezip veriyorum ikindiden sonra 1hurma veya incir üzüm az birşey pilav kaynatıp elma armut hepsi bilendırdan geçiriyorum akşam yemeğinde patates haşlıyorum yoğurt azıcık zeytinyağ ile azıcık da ekmek içi tok tutsun diye
Sonsuz32 Betelgeuse_ sabah kahvaltı yapmıyo yanı çorba yedırıyorum oglende yemek yemıyo cıps falan meyve yıyo akşamda bızle yemek yıyo demek ıstedim
Dennizz11 balkaymak__ tabi her gün değişiyor bazen akşam irmik kayısı dut elma bilendırdan geçiriyorum bazen de pilav havuç kapak patates haşlıyorum yine bilendırdan geçirip üzerine azıcık zeytinyağ
ipegimsi Dennizz11 havuç patates kabak çatalla ezilebilen şeyler blender çokta gerekli değil diye düşünüyorum ilerde pütürlü gıdalar yemek istemeyebilir yada yutmakta zorlanabilir
Dennizz11 balkaymak__ elimden geldikçe bir btürlü bırakmaya çalışıyorum ama ne dişi olmadığı için tıkanıklık oluyor mecbur belli kıvama getiriyorum bu arada oğlum 11aylık
Filizz23 balkaymak__ 13 aylığız 3 öğün vermeye çalışıyorum ama asla yemek istemiyo daha ilk kaşıkta bile reddediyo çok yoruldum
ipegimsi balkaymak__ bebeğim on buçuk aylık üç ana iki ya da bir ara öğün vermeye çalışıyorum daha çok protein ağırlıklı besliyorum sabah mutlaka yumurta ceviz yoğurt öğlen avokado yoğurt yada muz sadece sonra kefir aksam da kıymalı yada balıklı sebze bazen kıymalı çorba ıspanaklı patatesli ya da havuçlu irmik un tarzı şeyleri daha hiç vermedim
Hazalkaann balkaymak__ 9 aylık sabah ilk mama sonra kahvaltı sonra yine mama ardından çorba sonra yine mama akşam da muhallebi tarzı veriyorum 3 ana 3 ara öğün
ayybukemm06 balkaymak__ kahvaltı .. meme .. meyve ..meme .. uyku …. Uyan Çorba ..meme .. Akşam yemeği ya da meyveli yoğurt .. meme ve uyku 16 yalık kız bebek 🥰 hemen hemen aynı ilerliyoruz seninle