Ballloglum 28 aylık oğlumla bir haftadır evdeyiz çok soğuk ve yağmur yağıyor dışarıda. Çok sıkıldık bunaldık siz nasıl vakit geçiriyorsunuz evde ? Oyun hamuru Lego araba sürme derken yapacak bişey kalmıyor tv de açılmıyor biz de, ruhum daraldı gerçekten. Siz ne durumdasınız
berikomoms Ballloglum valla bugün hava bayağı güzel sabah eltimle arkadaşımın kayınvalidesine çaya gittik orda oynadılar baya kızım kuzeni ve arkadaşımın oğlu. Eve geldik dedesi zile bastı giydir indirde gezelim kızımla dedi o aldı gitti eve geldi az önce şimdide yattı beşiğine uykum geldi dedi uyudu 😂
okuyor Ballloglum temizliğe, yemek yapmaya yardım ediyor. Puzzle , kitap okuma, kitaptan ara bul, fiziksel oyunlar, evde kaydırak var ondan kayıyor, müzik / dans, boyama , yemek seti ile oynuyor.
Babymomyy1 Ballloglum AVM tek çare. Onun dışında 1 yaşındaki kızımla zaten anca günlük işlere yetise biliyorum
Binnur_cam Ballloglum istanbuldayız bugün hava çok güzeldi 2de cıktık dışarı şimdi geldik parka gittik ananeye gittim gezdik geldik evde durunca vakit geçmiyor valla Allah kolaylık versin
Tombikdonerartikcokpahali Dolap boşaltıyorlar 😄 LEGO oynuyorlar, arada kavga ediyorlar saç baş girişiyorlar. Sonra beraber araba sürüyorlar. Kinetik kum oynuyorlar ay daha sayamayacagim 😄
haticeyyy Ballloglum bugün eşimle beraber dışarıdaki işleri halletmek icin çocukları babannelerine bıraktık hem bayadir görmüyorlar çocuklar özlemişlerdir biraz vakit gecirsinler dedik. Bizde işlerimizi hallettik eşim işyerine geçti bende çocukları aldım eve geçtim kızımı uyutup yemek yapacam 🤷♀️😄