Mira-Lamia Kizim 1aylik genetal bolgesini beyaz kisimlarini daha temizlemedim,simdi sarimsi bir akinti goruyorum karsilasan oldu mu? Genel temizlik yapiyordum kaynatilmis suyla yikiyodum ama beyazliklari temizlmemisim.
Kevser61 Mira-Lamia ben her defasında temızlerım genıtaş bolgesını basta bıraz korkuyodum temızlemezsenız sarı akıntı seklınde olur temızlemeye dıkkat edın dus yaparkende acıp temızleyın enfeksyon kapar sonra ugrasırsınıx
Mamaqueen Mira-Lamia akinti Ilk zamanlar oluyor doktor normal demisti. Beyazliklari ilk bi iki hafta bende temizlemedim sonra temizledim yavasca bidahada olmadi. Akintida 1. Aya kadar bitmisti bizim
kuslokumu Mira-Lamia beyazlıkları temizleyin tahriş etmeden. Temizlemediği için orası kurtlanmış bebek duydum. Banada temizleme demişlerdi ama bu olayı duyunca temizledim valla Hemen
Kevser61 Mamaqueen valla en guzel banyoda temızlenıyo su dokunce ıcım rahat edıyo bı sıkntı da yasamadm henuz her altnı alırkende bakıyorum temız tutmaya calısıyorum
kuslokumu Mamaqueen niye ki ? Ben her kaka sonrası pamukla o kısmıda temizliyorum kaka oluyor çünkü hep. Mikrop kapar enfeksiyon olur diye mecbur temizliyorum
Sumeyyefzn Doğduklarında anneden geçen hormanlar sebebi ile akıntı olması normal demişti doktorumuz hatta memelerdeki şişlikte bundan kaynaklı.
Mamaqueen kuslokumu kaka gelince bende temizliyorum zaten ama bastirmadan cunku uyarilmasi sakincaliymis
Zuleyham Mira-Lamia o beyazlik faydali dio biliorum yani dogumdan hemen snraki beyazligi doktor bana sakin temizleme kendi kendine kaybolur dedi o cok faydali enfeksiondan koruyo dedi ellemedim kendi kendine kayboldu sadece ic tarafinda siyahlik var oda yavas yavas düzelio banyoda iyi yikiyorum o kadar bendende jel gibi seffaf akinti geliyo ama normalmis kiz bebeklerde