Günaydın bu marka mama kullanan var mı memnun kaldınız mı benim oğlum 29 günlük bugün başladık önceden Aptamil kullanıyordum gaz ve kabızlık yaptı çoçuğum ıkınmaktan mahvoldu umarım bu biraz da olsa rahatlatır. Kullananlar düşüncelerini yazarsa çok sevinirim. 🤗
deletedmom01 merhaba bende aptamil kullanıyordum ve bize de inanılmaz ıkınma yapmıştı evolviaya geçtik çok memnunum asla parçacık da olmuyor benim bebeğimde kabızlık falan çözüldü hala onu kullanıyorum sizde de geçer umarım 😊
deletedmom01 evolvia için bizim doktorumuz şekerli onu yiyen bebek anne sütünden uzaklaşıyo dedi canım. Sma tatsız o daha uygun o açıdan dedi
deletedmom01 canım biz. Kullanıyoruz. Evolvia piyasadaki en iyi mama. Aptamil in içerisinde glikoz var ve buda cocugun hava basılmış gibi şişmesine neden oluyor. Aynı zamanda sindirim zorluğu yaratıyor. Bırakman iyi olmuş. Bu arada evolvia ac var. Marketlerde satılmıyor. Gaz oluşumuna engel oluyor. Ve sindirimi kolaylaştırıyor. Doktoruna bir danış istersen biz bunu kullanıyoruz. Bu ayın sonunda 4 aylık olunca farklı bir serisine geçeceğiz.
Beriltalay Ayy maşallah ya umarım geçer. Anne sütü de veriyor musunuz yani mamayla beraber?
deletedmom01 evet yoğunlukla anne sütü alıyor günde üç kere falan mama alıyor iki saatte bir besleniyor. Sizin de öyle mi
Beriltalay canım bende senin gibi yapıyorum . Genellikle anne sütü veriyorum. Ama böyle bir sorunla karşılaşmadım .