kadirkerim Kızlar akşam yemeğe neler yapacaksınız veya yaptınız önerilerinizi bekliyorum. Düşün düşün karar veremedim vallahi 😇🌝
minikkurbag kadirkerim ben şansliyim, istiridye mantari ve pilav var dünden kalan 😄ogluma patates mücveri yapcam minigede tarhana çorbasi 😄yarina kuru fasulye yanina bulgur pilavi dusunuyorum, fikir olsun 🥰
kadirkerim ybam ay dışardan bende düşünüyorum ona bile karar veremiyorum 😀 bu kadınların yemek derdi nedir
beyzacmvrc minikkurbag istiridye mantarı bayılırım 🤤🤤 etten bile güzel. Ama pazara gidemiyorum hiç pazarın yerini bile bilmem burda yoksa çok severim. Annemleri de alıştırdm oda alıp buzluğa koyuyor hicbir seycik de olmuyor ☺️ Kahvaltıya istiridye mantarlı yumurta da çok güzel olur 😬
minikkurbag kadirkerim evet ya iki tane dogurdum hemde erkek biliyorum o korkulari 7 ay ikisinde de hiç yiyememistim, yaptiktan sonra ayriyetten kimyon dökün öyle yiyin bisey olmaz
beyzacmvrc kadirkerim dünden kızarmış tavuk but ve pilav vardı biraz. Yanına sarma sardım. Mercimek çorbası düşünüyorum bide. Ayran yaparm, belki salata ☺️
kadirkerim minikkurbag sorma benimde erkek 😀 ne nohut ne fasulye ne mercimek sebze yiyorum sürekli bu seferde yemek gelmiyor aklıma yapacak zaten emzirmekten sürekli acıkıyorum
minikkurbag beyzacmvrc benide eşim alistirdi, gercekten çok güzel oluyor, bool soğanlii 😍bi kerede mangalda yapmistik o da harikaydi ..
minikkurbag kadirkerim zayiflarsin böyle böyle ben zayiflamistim bide kış ya bakliyat çok tüketiliyor sebze pek yok 🙄patates yemegi yapiver yanina pilav oldu bitti 😄
beyzacmvrc minikkurbag evet lava da tavada da harika oluyor ben yaprak yaprak kizartiyorum. Tereyağ eritip diziyorum sonra da mantarları yaprak yaprak dizip yüksek ateşte pisiriyorum sonra da tuz kekik pul biber serpiyorum üstten. Et yemeklerinin yanına falan harika oluyor bazen patates püresi ve bu yetiyor. Benim eşim pek yemez ben kendime yapıyorum Gerci bir kere yaptım et döner sandı 😂
kadirkerim minikkurbag sorma az pilavım vardı patates iyi gider 😀 zayıfladım zaten biseycik kalmadı valla doğumdan beri
minikkurbag beyzacmvrc offf .. lava tavam yok yiaa 😔suyu icinde kalir öyle nefiss..eşim tam sizin kafadan o da bayilir yanina patates püresi falan yapar bazen istiridye yapinca😄
minikkurbag kadirkerim bulgur pilavi yap arada da süt yapar, hurma kuru üzüm ye sütün azalmasin sanada vitamin olsun.. ben çok çektim gazdan ya ilk çocugum kolikti 70 kilodan 48 e dusmustum sonra sutum baya azalmisti..