SedaveDoga öncelikle 78 kilo benim doğuma gittiğim kiloydu ve bu kiloyu tartıda görmek haliyle moralimi çok bozdu ve aileme yakın bir yerde oturuyorum 3 günde bir bulusmalar tatlılar pastalar derken dur demeye karar verdim 😁😆
Başlarda nefsime hakim olacağımı düşündüm ama baktım olmuyor bende kaza oruçlarımı tutmaya karar verdim ilk hafta tahmin edersinki zor oldu
💜Yemekten önce 4 5 bardak suyu dinlenerek içtim sonra namaz kıl etrafı topla sofrayı kur derken zaman geçti yemeğimi dikkat ederek yedim
🤍 Sonra baktım kilolar az gidiyor bu sefer oruca ara verdim ki nefsime hakim olabiliyordum ölçülü dikkatli 2 öğün + meyve Leslie+ egzersiz
🧡Bu ay boyunca tüm kaza oruçlarımı bitirmeyi düşünüyorum ramazan geliyor ara verdiğim zaman yine Leslie egzersiz devam edeceğim 💪🏻
💜 Benden tavsiye olsun suyu surahi ve büyük bir bardakla içince insan daha fazla içiyor ve sürekli hedef koyarak su içmeye alıştım 5 bardak diyelim hedefim her zaman bardağı doldurup bıraktım ..
Ve unutma ki bu kiloları 1 ayda almadın kendine hedef bir ay ve minimum verebileceğin kilo miktarını koy mesela ben Nisan ayında 60 olacagim