BENOYLEUYGUNGORDUMM mhmetali 4 aylıktı yuvarlanma değilde sırt üstü yatırdığımda yüzüstü dönüyordu 5 aylık hala öyle
beyzacmvrc mhmetali 7. Ayına 1 hafta kala döndü tam tur olarak. 10 gündür falan dönüyor tam. Öncesi sağa sola yarım dönüyordu. Şimdi yuvarlanıp duruyor 7 ay 4 günlük ☺️
Defnegzm mhmetali bende merak ediyorum kızım 4 ay 22 günlük dönmüyor arada yan çevirmeye çalışıyor kendini ama tam dönmedi doktor bir sıkıntı yok döner dedi ama bilmiyorum
Zinnetnur mhmetali bizimki 4,5 aylık tık yok dönmek istemiyor zorluyorum ağlıyo hiç sevmiyor yüzüstü durmaktan nefret ediyo çığlık atıyor direk
MrArasmom Zinnetnur Neyse ki yalnız değilmişim benim oğlum da öyle yanlışlıkla dönse bile bilerek yapmaz yüz üstü olmasın diye o kadar 🤦♀️
isufumveben Zinnetnur bizimli seviyor ama dönmesi 5. Ayın ilk günlerinde oldu. O da nir iki kez 10 gündür tık yok 😬 tabi dönme dediğim yüzüstü dururken sağa sola dönüş
zeryaaa 9 aylıktı döndü aşırı tembeldi kızım 😁 14 aylıkken yürüdü şimdi aşşıırı yaramaz asla yerinde bir saniye durmaz üç erkek çocuğına bedel maşallah 😁
Zinnetnur isufumveben valla buradaki bebişlerin maşallahı var benim kız da enerji yok hayattan soğumuş resmen ne bu melankoli bu kızda anlamıyorum hiç anasına çekmemiş🤣
isufumveben Zinnetnur valla ya ben burdaki yorumları okuyup bizimki geri baya diye üzülüyordum. Ama böyleleri de varmış demek 🐣