ecemess Doğumdan sonra regl ağrılarında şiddetlenen oldu mu? Bebeğim 10 aylık oldu. Doğumdan önce böyle değildi. Şu anda dayanılmaz derece oluyorum. Hep derlerdi evlenince azalır çocuk doğurunca azalır diye bunlar yalan mıydııı ? 😂
Zlhaanne ecemess ben şunu fark ettim o ay sıkıntılı ve usuttuysem felaket sancılı geçiyor mesela Aralık başında adet oldum gayet iyi dolu doku uzun sürdü birde Aralık sonunda oldum 2 gün sürdü ve çok az sürdü sancısı hala var belimde karnimda geçmedi gitti
Kizannesi19 ecemess benimde bebeğim 3 aylık 43 günlükken oldum galiba regl ama halen olmadım düzene mi girmesi gerekiyo acaba 🤔
ecemess ElifDefne3535 Gün felçli gibi oluyorum. Anlayamadım bu işi bir sorun mu var normal mi bilemedim.
ElifDefne3535 ecemess benimde öyleydi ama şükür doğumdan sonra geçti zaten çok sık adet görüyorum birde ağrısı olsa çekemem valla
Zlhaanne ElifDefne3535 sık adet görüyorum demişsiniz ben Aralık başında adet oldum gayet iyi ve uzun sürdü birde Aralık sonunda oldum 2 gün sürdü ve çok azdı sizinde mi öyle
ecemess Zlhaanne yaz kış bu şekilde oluyor sadece de ilk gün çok kötü ağrı oluyor ve sağ tarafımda. Normalde sağ yumurtalığım alındı yok o tarafım ağrıyor
Zlhaanne ElifDefne3535 yok ya benim Aralık başında güzel oldu bide 27 sinde oldum 2 gün sürdü ve çok azdı hala sancisini çekiyorum ilk defa bu ay böyle oldu
ikiprensannesi53_ ecemess ben kendimi bildim bileli hiç belirtim olmadan adet olurdum iki doğumdan sonra da ağrılı oluyorum