Uykularharamolduu allah aşkına evimin girişine bir şeyler yapmak istedim. eşim de sağolsun hiç fikir vermedi. ne olacak şimdi burası böyle bilmiyorum. hiç içime sinmedi.
Atlasligunler Uykularharamolduu olmamış evet. Dresuar alın üzerinde yuvarlak bir ayna. Dresuarın üzerine de bir kaç biblo güzel olabilir
Dmt-01 Uykularharamolduu o aynayı kaldırıp daha büyük bi ayna alın altına da dresuar diye geçiyor adı sanırım ince masa gibi uzun bacaklı onlardan bakın.Bence o şekilde daha şık bi görüntü olur.
SevimliHayaletCasper Uykularharamolduu güzel bi duvar kağıdı yap. Altına da dresuar koy. O üstündeki şeyler pek göze hitap etmiyor. Makrome ipli süslerden kullanabilirsin
Poly-ana Uykularharamolduu Gözümde canlananı söylüyorum’ alan kısa olduğu için çok maliyetli ve zor olmaz. ‘Çıta yapıştırıp çıt ve alt kısmını kiremit rengine boyayın. Küçük camı kapatacak şekilde de ortalayıp yuvalarlak bir aynı asın duvara. O raflardan bir tanesini de aynanın sol tarafına asıp üzerine sarmaşın çiçek koyun
Elfelf475 Uykularharamolduu aynayı uzun boydan yapıp yanına çiçekler falan ya da yuvarlak yapıp altına dresuar koyulabilir
BelaCivciv Uykularharamolduu Ortaya bir dresuar koyun ince olanlardan, aynayı biraz daha büyük alın. Kenarlara raf değil de orta boy tablolar asın ister kendi fotoğraflarınızı ister yazılı şeyler koyabilirsiniz.
1anne1bebek___ Uykularharamolduu kız hiç olmamış burası valla sök at hepsini oraya güzel bi dresuar al ikeadan tekrar boya yapamayacağınız için oraya duvar kağıdı alın internetten de bohem vazolardan al bi kaç da yapay çiçek okaliptüs ve ortanca çok güzel duruyor al bide güzel büyükçe bi ayna ister yuvarlak ister asimetrik ya da dikdörtgen bana sorarsan asimetrik aynalar çook güzel şimdiden kolay gelsin 😊
Ozra Uykularharamolduu dresuar çok güzel olur üstündeki raflar duracaksa da beton vazolar sarkık çiçek falan falan güzel olur aynayı da kaldırın
Uykularharamolduu Atlasligunler eşime bunları nasıl söktüreceğim bilmiyorum 😂 o kadar deldi duvarı şimdi delik delik duracak 😂 aynayı da silikonla yapıştırdık
Uykularharamolduu SevimliHayaletCasper aa evet şimdi bunları çıkarınca delikler görünecek. üstüne duvar kağıdı yapmak mantıklı.
Hamburgerr Uykularharamolduu raflar kötü değil ama dekor olarak trendyolda beton vazolar var 100 liraya falan onlardan alıp çiçek koyabilirsiniz birde bubble mumlardna olabilir aynayı çıkarmanızı tavsiye ederim çok demode altına da vestiyer deniyor sanırım ayaklı ince sehpa gibi duran şeylerden alırsanız çok şık olur
Uykularharamolduu Hamburgerr evet üzerindeki şeyleri öylesine koymuştum. kutu falan elime ne geçtiyse. aynayı çıkarıp onun yerine yuvarlak ayna alıp onu taksam ve aksesuarları alsam dediğiniz gibi nasıl olur
Dmt-01 Uykularharamolduu o aynalarıda biyere boy aynası gibi kullanabilirsiniz belki birbirine yakın yapıştırp.Bilemedim ama oraya olmamış o şekilde.Genel olarak herkesinde dediği gibi oraya güzel bi dresuar gider
Uykularharamolduu BuzluLatte Atlasligunler evet en güzeli hepsini çıkartıp duvar kağıdı ile kaplamak. daha sonrasında da verdiğiniz fikirleri değerlendireceğim. baktıkça ağlayasım geliyor
BuzluLatte Uykularharamolduu bence o rafları sökün. Güzel bir dresuar alın üzerine de daha büyük bir ayna tablo vs de olabilir. Dresuarin üzerine de çubuklu bir koku yapay çiçekli minimal bir vazo gayet güzel olur