Mavi26 Gunesnil_23 dana eti baharatlı şeyler domates salçası. Ve çerez yiyorsan onlarda kesmelisin birde yumurta bende aynı süreçte. Geçerdim suan hepsini kestim bir sıkıntı uok cok şükür
Mavi26 Gunesnil_23 dana inek eti cok etkileye biliyor ben kuzu kıyma kuzu eti tüketiyorum hep yada tavuk
Duygueda rgsg Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum her gün ne yediysem not ettim. Notlarıma göre maydanoz, havuç, elma, patates, pekmez, nane yediğim günler olmuş. Hangisi ya da hangileri bilmiyorum. Şimdi onları kesinlikle yemiyorum süt ürünlerini de açtım.
Duygueda Gunesnil_23 Umarım hemen geçer bence çikolatadan olma ihtimali çok yüksek… Diyorum ya bana da hemen süt alerjisi dediler uzun süredir ağzıma dahi sürmedim, boşuna sürmemişim… Tabi siz daha iyi bilirsiniz ben sadece kendimde aynı süreçte olduğum için paylaşmak istedim🤍
Duygueda Gunesnil_23 Sadece kakadan birçok tahlil yaptılar. Kakada kan olursa bağırsak için bakıyorlarmış, deride olursa kandan bakıyorlarmış bizde deride alerji çok nadir oluyordu o yüzden o tarafa çok yönelmedik. Doktor istersen her ihtimale bakalım kandan dediğinde bağırsaktan dolayı olduğu için kabul etmemiştim.
Gunesnil_23 Duygueda Kandan da baktılar 15 gün içerisinde çıkacak dediler kaka tahlili pozitif çıkmıştı bende peynir ve yoğurt yediğim zaman kanlı kaka yapmıştı
Gunesnil_23 xbebegimx evet kanlı ve mukuslu kaka olması lazım ama benim ilk kan yoktu tüm belirtiler vardı sonra kan da oldu
designermoms xbebegimx hayır eğer huzursuzluk kusma döküntü uyuyamama bunlar varsa da diyete girilip bakılıyor genelde diyetten sonra bebek rahat ediyorsa devam edilebilir Ama hiçbir şeyi yoksa sadece mukus diyet için yeterli değil Bir de kan en son aşama artık alerjinin ilerlemiş hali o zaman kesin diyet oluyor
xbebegimx Gunesnil_23 yaa :(( tesekkur ederm bnde alerjiden supheleniyorm cunku doktr 3 aydan sonra test yapcakmis
Gunesnil_23 ugrakyagiz Ben yoğurt yediğim zaman olmuştu ama o gün tavuk ve peynir de yedim hangisinden bilmiyorum 1 ay sonra belli olacak
Mavi26 Gunesnil_23 akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama her bebekte farklıdır tabikide ben Bunlari kestim cok şükür düzeldiler ek gıdaya geçerken bile patates kabak verdirdi doktor hala yasak sut ürünleri 6 ayı geçtik