sagopakajmerap Rica ederim .
1 buçuk yaş içinde
📌Sevdiği oyuncakları folyoya sarın , sepete koyup verin folyoları açmaya çalışsın ,
📌Kapağı yumuşak olan bir kavanozun kapağını kredi kartı girecek şekilde kesin ( ben mama kutusunu yapmıştım) bebeğiniz kartları içine atsın
📌 Bir patatese veya oyun hamuruna 3-4 tane çöp şiş batırın , bebeğiniz çöp şişlerden düdük makarnaları geçirsin
📌 Bir kutunun üzerine hayvan figürü çizin ağzını kesin bebeğiniz kutunun ağız kısmına kaşıkla mercimek doldursun
📌Nohutun haşlama suyunu mikserle köpük olana kadar çırpın bir kaba koyun içine sevdiği oyuncakları koyun gerisini bebeğinize bırakın 😁
📌Yumurta kabuklarını atmayın biriktirin sonra bir tepsiye veya kaba dizin üstünü streçle kaplayın bebeğiniz çekiç benzeri ( ben oyuncak çekicimizi kullandım , siz sarımsak tokmağıda kullanabilirsiniz) bir nesneye yumurtaları kırsın
📌 Bir kağıda büyük bir kaplumbağa çizin , boş tuvalet kağıdı rulosunu halka halka kesin kaplumbağanın kabuğuna yapıştırın , bebeğinize de kabuklu ceviz verin halkaların içine koysun
📌Bir kartona düdük makarnalardan 10-15 tane yapıştırın bebeğiniz kulak çubuklarını makarnanın içine soksun .
📌 Tuvalet kağıdı rulosundan yaptınız kaplumbağanın halkalarına bebeğiniz kaşıkla mercimek doldursun
📌Yumurta kartonunu atmayın üstlerini delin , bebeğiniz dil çubuklarını geçirsin
📌 Bebeğinize kürdan verin , patatese taksın kirpi yapsın
Aklıma gelenler , benim yaptıklarım bunlar . Daha fazlasını pintrestte bulabilirsiniz 😌