Hanne1910 Merhaba kızlar 18 günlük bebeğim var ve emmiyor sagarak veriyorum sütümü yetmiyor ama takviye olarak similac bebek Sutu veriyordum bugün eşim sma gold bebek sütü almış aranızda kullanan var mi acaba ?
shdemir Hanne1910 Canım ben 1 ay kullandım benim oglum zaten kolikti daha cok kabız yaptı ve gaz problemi arttı. Sonra hipp kullanmaya basladım. 4 bucuk aydır hipp kullanıyorum ne kabızlık ne gaz asırı iyi geldi tavsiye ederim.
Rabisss Hanne1910 aptamil, similac, sma kolik kızımı resmen gazmana çevirdi. Humana antikolik kullandım. 2 aydan sonra hiç gaz sorunu yaşamadık.
Zebra Ben kullandım kabız olmuştu bebeğim ben kendim uyararak yaptırıyordum. En son 900grlık aldık SMa binerona tortu bırakıyordu oğlumda kusuyordu kutuyu bıraktım olduğu gibi. Şikayet vara yazdım merak ettim çünkü o erimeyen alçı tozu gibi şey ne diye ama şirket aradık yazmış dün gece 9,da aramadılar bile. Bebekler üzerinden ticaret 😞
shdemir Hanne1910 Hayır ben 1 ay emzirebildim oglumu. Sadece mamayla besleniyoruz ek gıdayada basladık tabiki
Ygmrduru16 Kesinlikle hipp combiotik canım ne gaz ne kabızlık çok şükür çok güzel ve sağlıklı bir mama