Betulll1996 Kızlar yardım edin lütfen başınıza geldimi uykundan çığlıkla ağlıyor napabilirim hasta değil bi kakasıda normal ateşi yok 2 adet diş çıkarttı. O evrede zaten ateş falan oldu nazar mı yoksa bişeyden mi korkmuş anlayamaıyorum
yazgulu123 Betulll1996 aynı durumdayım bende 1 aydır böyle anlayamıyorum. Bazı zaman bebeğini alıp emziğini alıyor uyuyor bazı zaman kendisi susuyor öyle uyuyor. Deliricem. Şuanda da o ağlamalar oldu yeni uyudu.
serendipty Betulll1996 benim bebeğim doğdu doğalı öyle ya nazar veya başka mistik durumlardan olabilir. Görünüyorlar bence çocuklara
DenizAsaf Duygu29 bilmiyorum aynısı bizde de var işte şuan çarşaf kafa yeri şu içinde bizim diş dönemimiz de oluyor ama dr sormam lazım
Duygu29 DenizAsaf bizimde 8 dişimiz var, bu 2 gündür kulaklarını saçını çekiyor. Belli dişi çıkcak ama ağzını açtırmıyor ki bakıyım
Balliberk Betulll1996 Aynı sorun uzun bir süre oğlumda da oldu.Nöroloji ye bile göründük.Uyku testi falan yapıldı.Bir problem görülmedi.Yakınımız söyleyince Hafız tanıdığımız 3 gün üst üste okudu.Çok şükür ondan sonra olmadı bir daha.