Monaroka Hayırlı akşamlar kızlar. Bebeğim uyurken sırtı ter içinde kalıyor her uyumasından sonra üzerini değiştiriyorum var mı bu durumu yaşayan acaba
kubraege Monaroka 16 aylık oğlum hala çok terliyor uykuda, doktoruna sorduk normal olabilir gibi cevaplar verdi, tatmin olmadım tabi bende sebebini çok merak ediyorum
Dildeniz Monaroka bizim aynı her gece gündüz böyle üstünü yarı örtüyorum ince hemde ona rağmen terliyor su gibi bazen üşütecek diye korkuyorum üstü yarı açık çünkü çözğm de bulamadım
Kartopu06 Monaroka benim bebegimde ter olmazdi asla simdi emerken uyurken gece uyandiginda meme veriyorum bir bakmisim asiri terlemis ek gidaya gectik ter basladi hele ablamin torunu resmen suyun icinde oda bir yasina yeni girdi kan verdiler doktor demiri dusuk o yuzden terliyor olabilir demis
kubraege Monaroka oyyy çok küçükmüş 🥰 evin sicakligi fazla değil dimi yada usudugunu düşünüp fazla giydirme durumu da terletebiliyor, benim oğlum çıplak bile yatsa terledigi için bizdeki durum biraz değişik
Monaroka kubraege ya fazla örtmeyeyim üzerini diyorum yatırıyorum sonra yanakları soğuk olunca örtüyorum valla ne yapacağımı şaşırdım
pamugummmm Benimde oğlum 5 gündür çok terliyor özellikle başı su içinde kalıyor sırtı da çok terliyor ama neden oldu anlamadım bende 🤔 5 gün önce 4. Ay aşılarını vurdurduk o günden beri oluyor aşı günüyle tesadüf olabilir ama bilemedim 🤔
KudZey pamugummmm ya bizde de aynı kafası su içinde uyurken de uykuya dalarken de emerken de. 24ünde 4aylık olacak oğlum
Hulyaa60 Monaroka aynen benimde oğlum terliyor gündüz uykularında arada bir zaten çok uyumuyo ama yinede ben her ihtimale karşı yelek giydiiriyorum bide geceleri terliyor 😕 sürekli degiştiriyorum