Zinnetnur sanabeyinalacam en zorlandığım aşılar diyebilirim 2. Ay rahattı 4 bayağı zorladı ateş ve aşırı derecede huzursuzluk bir gece hiç uyumadı mırıldandı durdu ertesi günü de deliksiz uyudu yorgun düştü😞
sanabeyinalacam rukiyegarip35 aşı karşıtı değilim bebeklerim ikiz ve sakinleştirmek çok Zor oluyor yardımcın da yok 😔 sağlık ocağında rezil oluyrz
sanabeyinalacam Zinnetnur geçmiş olsun, inşallah biz kolay atlatrz bebeklerim ikiz ve çok zor geçiyor aşılar
Meyra64 sanabeyinalacam sanabeyinalacam gitmeden önce calpol verin yarım saat öncesinden ağrısı ateşi olmaz inşallah ben bütün aşıların da öyle yaptım hiç ateş olmadı
v3ba 2 tane vuruluyor sağ sol bacak oğlumda hiç farklı belirti vermedi gayet rahat geçirdik hatta ağlamadı aşı olurken 2. Ay aşısı çok zordu 4. Ay rüzgar gibi geçti korkmayın
TgbHmzz sanabeyinalacam Bugun oldu kızım 4. Ay aşısını 2 tanr yapıldı 2. Ayda yapılan aşıların 2.dozları verem aşısı hariç
glsm228_ sanabeyinalacam iki tane bacaktan vuruluyor. Benim bebeğim bugün oldu. Çok şükür bu saate kadar bir sıkıntı yaşamadık