poyrazarelinannesi Hayrunnisakygsz ben geçen ay eczaneden 3.100 liraya aldım, doktorum ücretsiz taktı. Toplam maliyet 3.100 lira yani. Size bu rakamı nasıl verdiler anlamadım.
Hayrunnisakygsz poyrazarelinannesi 2024 zamı ile eczanede 4000₺ ürün doktorum 4000 tl takıyor 800 tl muayene 8800 toplam. Siz nerde taktırdınız bende taktırim ücretsiz takıyorlarsa
zeyneplina462_ Hayrunnisakygsz taktırırken acıyormu bende Çarşamba günü gidip taktırcam ama çok korkuyorum
Hayrunnisakygsz zeyneplina462_ acı yok çok hafif ağrı yapıyor adet ağrısı gibi ama çok kısa sürüyor 3 4 dk da ben kalktım hemen. Adetli gittim fakat doktor yine de gebelik testi istedi kan verdim
Defneasel43 zeyneplina462_ üç dakika sızladı bnim dogum dikişleri de vardı ondan sızladı galiba taktıktan sonra hiç ağrı acı yok
12erdem Nur-ber evet hep içine boşalıyor yani ayrınyeten çekilme yada başka yöntemle korunmuyoruz yani çıkartırana kadarda bi risk olmadı düzenli adet düzenli ilişki inşallahta olmaz😂
poyrazarelinannesi humeyradmn biraz sinir yaptı bende, bunun dışında bir şey farketmedim. Umarım geçicidir bu da 😪
Hayrunnisakygsz 06meva ben adetli gittim ama yine de kan testi istedi hoca gebe olmadığıma emin olmak için adetli takılıyor