Meri06_ Arkadaşlar bildiğiniz iyi bir leke cıkarıcı varmı bebegimin kiyafet yakası öñlük vs birsey yeyince lekesi kaliyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM Meri06_ ben ebebekten almıştım birde gleen clean var ama çözüm olmadı çözümü İngiliz karbonatı ile buldum mis gibi lekeden eser kalmıyo
Melis1706 Meri06_ kosla kullaniyorum elde citileyip sonra duruluyorum makineye kendi deterjaninla atiyorum bittikten sonra tekrar durulama programini calistiriyorum
Uraztos Melis1706 bende böyle yaptım kaç kere yok arkadaş çıkmadı, bizim oğlanın kakası mı değişik acaba 😂
Uraztos Melis1706 kosla, beyaz sabun, uni baby leke çıkarıcı e bebek leke çıkarıcı bingo oxijen hep denedim çitiledim attım çıkartmadı ya
UmudumOlsun Meri06_ e bebekte toz leke çıkarıcı var mükemmel👌 kızımn 2 aylık pantolon lekesini bile çıkardı ve renkleri canlandırıyor.
ledaaanrr Meri06_ uni babyden çok memnunum sprey sekildimde uğraşmıyorum sudan geçirmeyle.fln sıkıp atıyorum mis gbi8 oluyor stokladigim nadir urunlerden
BENOYLEUYGUNGORDUMM Meri06_ eczanadene aldım ben bebeğimin ağzı bi ara pamukçuk olmuştu dr vermişti. Baktım çok işeme yarıyo bittikçe alıyorum