dearsementa Bebeğimin burnu 2 gündür tıkalı açıyorum geri tıkanıyor bu yüzden gece 4. 5 kere uyaniyo(4aylık)
aysebb dearsementa Soğan karanfil olayını uygulayın biz yapıyoruz çok faydasını gördük bize bile iyi geldi. Soğanı ikiye bölün 5-6 adet karanfilleri soğana saplayın baş ucuna koyun
Yigitelif dearsementa cold mix damla var . Yastığına 1 damla damaltiyosunuz harika birsey eczanede vardir
CankizimRavzam dearsementa varsa bir damla baş ucuna nane yağı damlat annesi yoksa kuru soğanı 4 e böl içine karanfil sapla baş ucuna koy biraz kokar ama burnu açmaya birebir
lceLady dearsementa başını yüksek tutun cok rahatsız edici derecede uyanıyorsa oturur vaziyette uyutun derim. Zor ama yavrucak rahat uyusun
kagan221_ Bizim uzun zamandır tıkalı klimadan dolayı her gün stemiar günlük kullanım ve tıkalı burun için olan spreyleri var onu kullanıyorum aspiratör ile de çekiyorum arada ama geçmiyor soğan ortaya böldüm karanfil sapladim
Esrala Yattığından biraz daha yüksek yastıkta yatırın yan çevirip ben bide vickes kullanıyordum çok az kokusu yetecek kadar hiriltisi kesiliyodu hemen
pamugunannesiii dearsementa bizimde 4 5 gndür öyleydi sürekli çektik ama çekiyoruz yine doluydu.Bugün doktora götürdüm çekmekle biticek gibi değil çok dolu dedi alerjik olabilirmiş.zaditen verdi bide ventolin+serum fizyolojik sabah akşam cortair günde 1 defa olacak şekilde hava verin dedi bugün dediklerini yaptım burnunuda çektim devamlı çok şükür dünden daha rahat gibi bakalım şimdilik.yinede hırıltı var tabi biraz
dearsementa pamugunannesiii bende çekiyodum bizimki klimadan dolayı tıkaniyormus megerse hava nemlendiricisi. Aldık fizyolojik serum öneriniz de cok ise yaradı teşekkürler 😘
Tospikcemil dearsementa lavanta yağı koklat omuzlarına dök birkaç damla yastığınin ucuna hemen açıyor