Sibelsahin Kızım 3ay 10 günlük 5800kilosu bana az geldi çok hareketli ondan dedi ebe ama sadece emziriyorum.ne zaman isterse de emiyo yani hiç saat sınırımız yok çok sık emiyor aslında ne yapıyoruz bu durumlarda kızlar
AlyaaSu Sibelsahin annesi kilosu normal hareketlerden dolayı kilo almıyodur benim kızımda 7 aylık olacak 6 aylıkken 7 kiloydu ve çok hareketli bir bebek önemli olan hasta olmasınlar 😊
AlyaaSu Sibelsahin önemli olanda o canım rabbim hepimizin evladına sağlık versin 🤲😊 kilolu olur obez zayıf olur bu nasıl bebek derler ben çevremde çok duydum ama kızımın kilosu hiçbirini ilgilendirmez sen bol bol emzir ek gıdaya geçtiğiniz zamanda da iyice kendini toparlar annesi
Senanur_ZynpAlya Sibelsahin benim kızımda 3 ay 10 günlük 1 hafta önce hastanede tarttılar 5 kilo çıktı ve 2.700 doğdu. Bende az bulup doktora sorduğumda gayet normal olduğunu söyledi bir de doğduğundan bu yana iki kat artması gerekiyor demişti. Dert etme gayet iyi kilosu 👍
Didemxy Sibelsahin benim oğlum 3330 doğdu suan 2 ay 2 günlüğüz 6.500 kilosu ebe fazla dedi seninkisi normal bence
Sibelsahin Didemxy Sanli062 🤔benim ebem de normal dedi tabi sağlıklıysa çokda takılmamak lazım yorumlara bakılırsa ☺️
Sanli062 Sibelsahin Sibelsahin benim bebegim 3 aylık 3270 dogdu 2 hafta önce 5600 su 5800 olmuş ebe az mama ver dedi her emzirmeden sonra 30 CC ver dedi 😰