theblackvirgo Selam kızlar 8 aylık kizim var az önce oyun parkında emekleme pozisyonuna gelip dışarı çıkmaya çalışıyordu bende çekyattan ona bakıyordum göz açıp kapayıncaya kadar emekleme bilmiyor daha öğrenme aşamasında pat yuvarlanarak sol alnının üzerine parkeye düştü halinin dışına baya ağladı sakinleştirmek için çabaladık baktimki alnı kirmizi şişmiş hemen bir havluya buzları sarıp şişliği inmesini sağladık ama pekte izin vermedi yani eliyle itiyordu kızlar 8 aysie ilk defa düştü nette pek anlamadım burda bilgili tecrübeli anneler vardi4 hemen koşa koşa hastaneye de girmek istemiyorum kalabalık ve ortalık hastalık kaynıyor süreç nasıl olmalı yani nasıl bir şey hastaneye gitmem gerekir ilk defa olunca bisey bilmiyorum şuan iyi oynuyor
Cookie Geçmiş olsun 2 saat uyutmayın, kusma ve göz kayması yoksa bi sıkıntı olmaz inşallah. Oğlum 1 yaşına girmek üzere koltuklara tırmanmayı öğrendi kaç kere düştü saymadım çok panik yapmayın çocuk bu düşe kalka büyüyücek ☺️
theblackvirgo Cookie ya bende hastaneye gitmek istemedim ama bisey olur Allah korusun Bi korktum tedirgin oldum
Cookie theblackvirgo Bence boşuna götürmeyin zaten salgın var hastaneler dolu çok sıra beklersiniz, dediğim şeyler yoksa korkulacak bişey yok
theblackvirgo Cookie kusma ve uyutmama dışında sıkıntı yoksa şuan çok iyi allaha şükür doğru dediğiniz gibi düşe kalka