ikiprensannesi53_ Dün 200 TL yırttım bugün yapıştırdım ve alışveriş yaptım ama sonra vicdanım rahatsız oldu sizce o 200 ile yapılan alışveriş haram mıdır
metehaninannesiiii ikiprensannesi53_ niye haram olsun yirtik paralar zaten bankada toplanıyor yenilensin diye
konusamiyorumyalnizcaforum ikiprensannesi53_ Sahte değilse ve siz sahte olduğunu bildiğiniz halde alışveriş yapmadıysanız neden haram olsun yırtıkta olsa alıyor marketler bankaya gönderiyorlar.
ikiprensannesi53_ metehaninannesiiii annem babamda öyle söyledi de biz bugün yapistirdik markete verdik
metehaninannesiiii ikiprensannesi53_ verin bisi olmaz marketin muduru o paralari zaten bankaya gonderiyir sorun olmaz
ikiprensannesi53_ linaamomm sebebi nedir peki neden yani ? Niye yorum degistiniz haram dediğiniz halde
maygirl ikiprensannesi53_ e banada sagdan soldan yirtik paralar denk geliyor illaki demekki kabul goruyor bana gelene kadr bircok esnafin eline geciyor bankaya vs..sonucta sahte degil ya..
ikiprensannesi53_ TgbHmzz teşekkür ediyorum babamda öyle dedi fakat bugün işlerim olduğu için çıkamadık markete vereyim dedim adam bakmadan aldı parayı da sonra acaba haram mıdır aldıklarım diye korktum
ilon ikiprensannesi53_ valla benim kızım 20 tl yırtmış yarısı kayıp bulsam da yapıştırsam diye arıyorum sakız neyim alırız 😂😂