asenaaybars Arkadaşlar 2 aylık bebeğim var uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum. Saat 7.30 dan sonra uyutmuyorum. Fakt gece aşırı uyumakta zorşuk çekiyor bazen 12 ye kadar uyumuyor ağlıyor. Uykusuzluktan ağladıgını hissediyorum ne yapabilirim
aysebb asenaaybars Uykusu olduğu halde uyutmazsanız sonrasında dahada huysuzlaşır zorluk çeker elbette geç uyur. Uykusu geldiğinde uyutuyorum ben akşamları bazen yarım saat bazen 1 saat olsa bile uyuyor ne zaman uyanırsa yani. 10-10.30 gibi gece uykusuna geçiyor bizimki 2 ay 12 günlüğüz. Yani uykusu varken uyutmamazlık ters teper heleki bu ayda
rasel asenaaybars canım gün içinde kaç saat uyuduğuna da bağlı 5 saat uyuması lazım ki akşam uykusuna rahat geçebilsin 1 yada 1.5 saatte gündüz uyutursan direnmez akşam 7 ye kadar dedıgım şekilde uyutuyorum 7 den sonra 9.45 e kadar uyutmuyorum oyalandırıyorum 10 olunca yatmış oluyor sabah da 9 yada 10 da kalkıyor
asenaaybars Saat 9 dan sonra uyumak istiyor. O zamanda gece yarım saatte bir uyanıyor derin uykusunu aldıgı için :(
asenaaybars rasel rasel ayyy resmen hayalim maşallah gündüz çok uyutayım o zaman annemde yanımda biraz dayanamayıp gün içinde çok uyandırıyor sevmek için
rasel asenaaybars deneyin canım düzelir inşallah 🙏 uyandığında sevebilir öyle rica edin sizde çünkü rezilliğini sen çekeceksin canım