urazinannesiiiiii Kızlar merhaba. Oğlum 15 aylık. Aşıları tam. Kayınvalidem hepatit b taşıyıcı çocuklarına eşine vesaire bulaşmamış ama korkuyorum tabi. Bugün yemek yerken kendi kaşığıyla oğluma verdi gördüğümde vermişti bile engel olamadım. Bi bilginiz var mı çatal kaşık yoluyla bulaşır mı aşıları da tam yine bulaşma ihtimali varmıdır. Korkuyorum 😨
Yigit2161 urazinannesiiiiii hepatip b bulaşıcı değildir merak etmeyin kendim bizzat taşıcıyım içiniz rahat olsun ☺️
izd urazinannesiiiiii hepatit b taşıyıcılığı başka bir mevzu, hastalık hasta olandan bulaşıyor.bendeki bilgi böyle idi (arkadaşımın eşi taşıyıcı, arkadaşım da aşısını güncelledi sadece, bebekleri de aşınoldu, bebekte talıyıcılık saptanmadı)
Esrataluy Yigit2161 merhaba sonradan taşıyıcı olunuyor mu bende yeni öğrendim 1 aydır safra kesesi ile uğraşıyorum pankreas iltihabı falan yaptı neyse şimdi yarın ameliyat olucam doktor değerlerime bakınca gördü hastalığa karşı antikor üretmişsin dedi taşıyıcısın dedi çok korkuyorum ne demek bu
urazinannesiiiiii izd taşıyıcılığını biliyorum ama hastalığını bilmiyorum pek ama testler veriyor karaciğerine bakılıyor