Adosunannesi Kızlar çocuğunda dudak bağı olan anneler varmı ? Alınması gerekiyormu nasıl belli oldu ?
Xcbaby Adosunannesi dil bagi var bizde cocuk cerrahina gittik dun eger emmesinde sikinti yoksa kesmiyoruz dedi 3 ay sonra tekrar gel dedi
aslihankarapinar1992 Adosunannesi merhaba benim bebeğimde de var 8 aylık bende doktora götüreceğim bu ay bakalım operasyon gerekli mi acaba üst diş ayrık oluyormuş dediğiniz gibi
havuctarator Adosunannesi kızımda var çocuk cerrahına götürdüm ameliyata narkoz almasını gerektirecek kadar değil dedi iki dişinin en üst kısmından başlıyo
Adosunannesi Xcbaby aslında varmı tam bilmiyorum 33 aylık emmede falan skntı olmadı. Dişleri hafif ayrık internette gördüm dudak bağı olabilir diye ondan tedirgin oldum biraz.
Xcbaby Adosunannesi aa o zaman yoktur birsey bizim dogdugu gun kontrolunde baktiklarinda vardi. Dudagini hafif kaldirin bakin internette gorselleri var ama bu zamana kadar kac kere doktora gitmissinizdir olsa soylerlerdi
Adosunannesi aslihankarapinar1992 valla doktora sorduğmda diş ayrıklığını bütün dişler çıkınca birleşir falan demişti 3 yaş kontorlü var aklıma takıldı soracağım doktoruna sanırım operasyon için uzun kısalığına bakıyorlarmış
Adosunannesi havuctarator kaç kere doktora farklı doktora gittik olsa farkederlerdi heralde diye ümit ediyorum. Büyüdükçe kısalır belki bağ bizim gibi bilemiyorum
havuctarator Adosunannesi dil bağı için gidin bence zaten çok küçük bi operasyonla lazerle yakılıyormuş allah korusun konuşma geriliği gibi zararları oluyormuş
Adosunannesi havuctarator şuan yeterince konuşuyor çıkaramadığı harf falanda yok. Rutin 3 yaş kontrolü var doktoruna soracağım götürün sıkıntı olr derse götürücem. Ama köpek dişleri çıkana kadar kesmiyorlarmış öyle yazıyor internettw ne kdr doğru bilemem