Kızlar merhaba ben 1 haftadır memleketime annemlerin yanına geldim şu an keşke gelemeseydim diyorum. Bebeğim var 4 ay 14 günlük, dün de grip oldum herhalde baya vücudum boğazım başım her tarafım ağrıyordu. Resmen bebeğimi kucağımda tutamıyordum o kadar halsizdim. İştahım hiç yoktu ama kendimi zorlayarak biraz yedim. Bebeğim de emerek uyumaya alıştığı için dün çok zorlandım resmen çocuğu uyutamadım çünkü kucağımda tutmaya mecalim yoktu. Öyle olunca da bebeğim çok huysuzlandı. Neyse burada da babaannem var ve dün tüm gün bu çocuk aç, bir şeyler verin yesin falan dedi defalarca. Babaanne diyorum aç değil sadece huysuz üstelikte 4.ay atağı var ekstra huysuz bu aralar, kucakta susuyor sadece. Ama kadın anlamıyor akşam misafirler vardı onlara bile çocuk aç o yüzden böyle huysuzluk yapıyor diyor. Tekrar hafif sert bir şekilde aç değil sadece huysuz ve uykusunu da alamadı dedim. Sonra misafirler gitti yine diyor senin sütün gelmiyor bu çocuk aç. Dayanamadım patladım yeter artık neden üstüme geliyorsun sütüm var çok şükür dedim ağlamaya başladım çok stres oldum. Dünden beri de acabalar bitmedi kafamda, acaba gerçekten sütüm az mı? Bebeğim doymuyor mu? düşünceleri dönüp dolaşıyor kafamda. Kafayı yedim çok stres oldum çişli bez sayısını falan sayıyorum elimle ağırlığına bakıyorum bezlerin, yok işte bebeğim emerken bak süt gelmiyor kesin aç bu çocuk diyorum yutkunma sayısına emme süresine sürekli bakıyorum psikolojim alt üst oldu resmen nasıl çıkacağım bu durumdan kızlar ya😢gerçekten böyle diye diye sütümün kesilmesinden de korkuyorum