Cinarinmelek_annesi07 https://i.hizliresim.com/an6PBO.jpg madecassol kremi surdukten sonra boyle oldu yakti resmen sürdüğüm yerleri neden olmustur ve gecer mi bu kizlar 😪😣 once de kullandim ama boyle hic olmamıştı
Janss Cinarinmelek_annesi07 Güneşe mi çıktınız ? Farklı bir ürünle mi birlikte kullandınız ? Hassasiyet oluşturmuş,uzmana görünseniz iyi olur.
Cansukelebek3 Cinarinmelek_annesi07 öncelikle doktora git ve bi alerji testi haptır ve bir önerim var cilt testi yapmadan hiç bir ürün kullanma bu bakım kremlerinden maskeye ve hatta makyaj ürünlerine kadargeçerli çünkü her cilt tipinin ürünü ayrıdır
Cansukelebek3 Cinarinmelek_annesi07 öncelikle doktora git ve bi alerji testi haptır ve bir önerim var cilt testi yapmadan hiç bir ürün kullanma bu bakım kremlerinden maskeye ve hatta makyaj ürünlerine kadargeçerli çünkü her cilt tipinin ürünü ayrıdır
Devushka Cinarinmelek_annesi07 yani canım senin için dedim allah korusun alerjik durumlarda nefes tıkanıklığı falan oluyor bol suyla yüzünü yıka çok kötü olursan ambulansı falan ararsın
Janss Cinarinmelek_annesi07 Hiçbişey kullanmayın üzerine . Azalarak söner gibi duruyor ama yine de ihmal etmeyin .
Cinarinmelek_annesi07 Devushka imkanim olsa giderim canim ama yok iste yikadim canim yarina gecmezse gidicem artik cok tesekkur ederim
Cinarinmelek_annesi07 Cansukelebek3 canim once kullandim aslinda hic bisey olmamisti ilk defa oldu tesekkur ederim
ozgeolmez25 Bepanthol merhem ile madacassol krem karitirip surulunce boyle yapmiyor ama sadece madacassol surunce malesef boyle yapiyor birde Madacassol sadece sorunlu bolge uzerine suruluyor cok gecmis olsun