Alyaerva Metsil kızıma iyi gelmedi sanırım onu verince peş peşe kusuyo bende bıraktım ama karnı taş gibi ne yapsam iyi gelir arkadaşlar gazı yüzünden ememiyor bile :((
Ozge1994 Alyaerva mestil bizdede ile yaramadı ama kusmamıştı nurse harveys damlası bizim kurtarıcımız olmuştu çok gazlı bebekti göbeğine masaj yapın ayaklarını karnına doğru itin banyo çok iyi geliyo birde Rabbim şifa versin
Hazey Alyaerva bia gaia bizde çok işe yaradı damlayı 2 haftadır kullanıyorum dün vermeyi unutmuştum dün ve bugün kendi kendine gazını çıkardı kakasını yaptı tavsiye ederim
MerveKuzey Alyaerva çörek otu yağı 2 damla bile olsa ver canım Rezene çayı ve anason çayı verebilirsin 1 2 çay kaşığı damla istiyorsan sab simplex çok iyi
Guel_ Alyaerva bizde metsil 2 gün fadya etti 3 gün yine ayniydi gazi suan biogaia ve relactaz kullsniyoruz sükpr memnunun
sabirsizbebek15 Alyaerva biogaia ve nurse Harveys ikisini birlikte kullanın kimyon verebilirsin sen de iç
sabirsizbebek15 Alyaerva evet bi barak suya bir bir buçuk çay kaşığı toz kimyonu cezvede kaynatıp süzüp o şekilde içiyorsunuz