Alpoo Kızlarr 1 yaşındaki oğlum domuz gribi oldu dışardan bulaşmış bir haftadır geçmeyen ateş hiç bişey yediremiyoeum bu durumu yaşayan varmı neyle nasıl daha çabuk atlatabirim 😞😞😞😞
Mommyhann Alpoo domuz grini influanze sanırım dimi onun ilacını düzenli kullanın bi iki güne toparlar atlatır inşallah bizde atlattık cok gecmis olsun
Sblock Alpoo sarımsak bal limon verin sabah akşam bir iki çay kaşığı inşallah en kısa sürede toparlar emziriyorsanız sizde tüketin mutlaka
Sese Alpoo çok geçmiş olsun canım benim oğlumda 11 aylık domuz gribi yemin ederim sabahtan beri 90 cc mama içmemiştir eriyor resmen. Bugün ilacın 4.günü
Bubenanne Alpoo çok geçmiş olsun alakası yok ama benim kızım da ateşli ve iştahsız, teşhis nasıl kondu crp değeri yüksek miydi?
Alpoo Mommyhann 2 tane ilaç yazdılar antibiyotik kaç gündür mahvoldu sürekli uyumak istiyo besleyemiyorumki hiç nasıl toparlar böyle
Sblock Alpoo ben veriyordum ama siz vermek istemiyorsanız sarımsak verin yoğurtla karıştırıp yedirmeye çalışın çiğ olarak savunma hücrelerini çoğaltıyor sarımsak hasta olduğunuzda sık sık tüketin
Alpoo Bubenanne sadece ateş vardı kolay kolayda düşmüyodu diş dönemi düşerdi hemn bu düşüyo ateş düşürücüyle çok geçmeden geri başlıyo başka hiç bi belirti yoktu 1 hafta olcak aşağı yukarı öksürük burun akıntısıda başladı