incikoo 10 aylık bebeğim desteksiz oturuyor ama kendi doğurup oturamıyor yatarken ya da yana düşerken sürünme ve emekleme de yok bir sorun oluuor mu sizinkiler ne zaman yapti kizlar
Sarebebek_ incikoo bi anda kendisi yapabilir canım kızım 8. Aya girdi bir anda emekledi bi anda kendisi yatarken oturma pozisyonu almaya başladı
alpinanneesi incikoo benim oğlum da onay bir haftalık o da ben oturtursam oturuyor kendi yatarken oturmaya geçmiyor bir de emekliyor o kadar
birhesap1 incikoo oda emekledikten sonra oluyor öyle hatırlıyorum emeklemesiyle birlikte yapmıştı bir sorun yoktur sanmam 🌸
incikoo alpinanneesi normalde herkes yapıyor bebekler korkmaya başladım ;( inşallah birsey yoktur peki ayakta dikilince durabiliyor mu benim kızım dizini büküyorda hafif güçsüz gibi
alpinanneesi incikoo ayakta duramıyor sadece ben oturtursam oturur bide emekliyor bu kadar sizin duruyor mu ben takmıyorum bunları her çocuk farklı 18 aya kdr yürümesi gerekir daha 8 ay var herkes yürüdü diye onunda hemen yürümesine gerek yok 😅
incikoo alpinanneesi evet ama yatarken oturmaya ne zaman geçmeli normalde onu yapması gerekliymiş yürüme değilde omun için korkuyorum