KayraVeAnnesi_06 tasdemirrr Mercimek çorbası Fırında köfte patates Pirinç pilavı - salata bugün bunlar vardı 🤷🏻♀️
Binnur_cam tasdemirrr dolapta haşlanmış tavuksuyum tavuğum vardı bulgurla onu pişiriyorum pratik lezzetli oluyor . Mercimek çorbamda var bide anam kızına kıyamamış sağolsun pırasa yapmış zeytinyağlı onu getirdi bugün eşim yok zaten yemekte çalışıyo gece gelince yer artık
Binnur_cam tasdemirrr bizemi yoo 😅dank etti şimdi emzirenler içinmi sordun o yüzden sorduysam cevap vereyim benim kızım emmiyo mama + ek gıda gidiyoruz zaten 8.5 aylık Gerçi kızımada yapmıyor şükür arada yapıyorum ona çorba
beyzacmvrc tasdemirrr yardımcı olacak kimse yok mu ya bir kap yemek getirecek Keşke yakın olsak süt yapacak şeyler yemelisin kuzum hep makarna olmaz eşin çocuğa bakarken köfte falan yap köy buzluğa hemen çıkarır kizartirsin 🥲 Protein ağırlıklı beslenmeye çalış arada ağzına tahin helvası falan at. Kemik suli tavuk sulu çorbalar yap buzluğa koy çıkar gündüz kendine iç. Biraz bebise birileri bakarken veya o uyurken 🥲
tasdemirrr beyzacmvrc düşüncen için sağol canım annem pazar günleri gelip 1 haftalık tavuk çorbası yapıp gidiyor bizde yanına atıştırmalık bir şeyler yapıyoruz elimden geldiğince 🥲 arkadaşım vs yok yani yokmuş bilmiyordum kaynanam yakın onun da işi gücü var eşimle tekim 🤷🏻♀️
Binnur_cam tasdemirrr kimyon at canım bütün yemeklere birde gerçekten pek yemekle alakası yok sanki bebeklerin gaz olayı her bebek farklı işte kimi daha gazlı kimi daha az . Ama kimyon atabilirsin her yemeğine ben karabiber gibi ekeler öyle yerdim mutlaka her yemek kahvaltı sonrası rezene papatya demler içerdim.
beyzacmvrc tasdemirrr Allah yardımcın olsun kuzum ilk zamanlar zor oluyor benimde annem yakın değil 1 saatlik mesafede ilk 10 gün birlikte kaldık sonra yalnizdim. Gündüz eşim evde olunca o bakarken iyi kötü yemeklerimi yapmıştım bende öyle böyle vakit geçiyor 7 aylık olduk ☺️ Yemene dikkat et rabbim kolaylık versin 🌸💐
mervekb tasdemirrr etli dometes yapın pratik lezzetli, yanına ekmek ayranla gayet iştah açıcı. Ben ilk ay sık yapmıştım hem kuşbaşı hem kıymalı ikisi de güzel. (Et, soğan, dometes, sarimsak, baharat)