elisa2705 Merhaba kızlar bebeğim 8 aylık bebeklerinize cici bebe veriyormusunuz veriyorsanız ne iyi karıştırıp yediriyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var 🥰
Melis1706 elisa2705 ben vermedim acikcasi cok saglikli olmadigina dair yazilar gordum oyle oluncada icime sinmedi cok nadir boyle babaannesine gittigimizde orda 1-2 tane yemistir sadece
[silindi] elisa2705 cici bebe cok saglikli degil biskuviyi kendim yapamadigimda hipp organik bebe biskuvisi kullaniyorum
Bugleminannesi28 elisa2705 vermiyorum sağlıklı değil bir kere kızıma eltim vermiş haberim yoktu kendi hergun kızına cicibebe verip duruyor bir baktım kızım ağzına götürüyor tadını alınca elinden fırlattı bence bu tür şeyleri vermeyin
Mnkksercem elisa2705 kendim yapıyorum sabahları irmiği yulaf ununu pişiriyorum içine katıyorum kuru üzümle. Bir irmikli yiyosa bir yulaf unlu yiyor. Yumurtanın yanına yapıyorum
Deletedmom_110 Mnkksercem yulaf unuyla yaptım poğaça gibi oldum fırınım yok airfer var sizin tarif var mı
sirinpatates elisa2705 birkaç sefer verdim ama eline verdim normal yemesi için aylardır vermiyorum gerek yok
Zeyzey05_ elisa2705 bende vermiyorum çok şekerli bence normal bizim yediğimiz bisküvilerden bi farkı yok bisküvi tarzı vermek istiyorsanız siz yapabilirsiniz
elisa2705 Semaaa39 ay niye ters test konuşuyorsunuz acabaaa ????? İnsan gibi sorduk dimi ilk bebeğim bilmiyorum sorcak fikir alcak kimsem yok sordum bu kadar basit !!!!
Deletedmom_110 elisa2705 hippp ve cici bebe glutensizz kullandım mecbur evde yapmıştık airferdeee olmadı pek birdaha da uğraşmadım ama cici bebe hiç almadım milupa da güzel ben sabah kahvaltıya iki tane koyuyorum yoksa yemiyor pek :( kasmıyorum cok
Mnkksercem Deletedmom_110 acıkınca yer kitabından bakıp yaptım sert oluyor biraz ben robottan çekiyorum o yüzden sorun olmuyor tamamen doğal. Tarife bakıyım yazıyım
Binnur_cam elisa2705 hipp organik bebe büskivisi alabilirsin daha iyi ben bazen sabah kahvaltısında mama ile ezip veriyorum bazende direkt eline veriyorum oyalansın diye 8 bucuk aylık
Deletedmom_110 Binnur_cam şeker var aslında bende alıyorum mecbur kalınca neyi organik anlamıyorum ama 😀 65 oldu birde e bebekte bulamıyorum da suan
Binnur_cam Deletedmom_110 marka adı organik işte napalım ne verelim çocuklara nefes almaya vakit yok büskivi nasıl yapalım 😀 Filede migrosta var bizim burda happy center var ondada var aklında olsun
Mnkksercem Deletedmom_110 1 çay bardağı tam buğday unu 1 çay bardağı yulaf unu 1 yemek kaşığı irmik 1 adet yumurta sarısı Yarım çay bardağı peynir altı suyu 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı tereyağı ( ben doğal zeytinyağ kullandım)
Deletedmom_110 Binnur_cam aaa öyle mi fileye bakayım😀😀😀 Migros’ta yok bulamadım Happy center bizim burda yok 😀 ne kadara alıyorsun bende alıyorum valla 11 ay 24 günlük 😀
Semaaa39 elisa2705 bunca insanın 800543. Bebeği değil heralde. Yani yetişkin için bile zararı olan bişeyi bebek için sormanızı mantığım almıyor. 5 yasındaki cocuk bile bilir yani.