Zeynepelcin Melkkkk vala canım çalıştığım yerde bir kadin her sabah sarımsak sürerdi akşam yikardi ama dusunler geri çıksın diye gülerdim aama 1 ay flan yaptı öyle saçları gurlesti:)
Melkkkk Yasemin158 canım kan verdim değerlerim normal çıktı sadece d3 düşük çıktı damla yazdı damlayı kullandım tek başına işe yaramadı bende velavit demir hapını kullanmaya başladım hamileyken içiyordum bir anda dökülmem durdu
Melkkkk telmanlo canım kan verdim değerlerim normal çıktı sadece d3 düşük çıktı damla yazdı damlayı kullandım tek başına işe yaramadı bende velavit demir hapını kullanmaya başladım hamileyken içiyordum bir anda dökülmem durdu
Mnkksercem Melkkkk hamişeyken ben öyşebi hap kullandığımı hatırlayamadım özel doktor mu vermişti size canım
Melkkkk bbbnnndzf bende gittim hastaneye sadece d3 damla yazdı işe yaramadı velavit kullanmay başladım bir anda gitti
Melkkkk Mnkksercem evet özel doktorum yazmıştı inanılmaz iyi geldi ya demir ilacı velavit iron c galiba bakmam lazım bi
Melkkkk Mnkksercem vitamin ama siz bilirsiniz bi verin çok iyi geldi resmen bir tane bile gelmiyor elime kel kalacaktım ya
Mnkksercem Melkkkk emzirirkende kullanılır demi. Bir de kan veremem şu an acaba direkt alsam sorun olur mu çok aşırı dökülüyor
Melkkkk Mnkksercem sorun olmaz bence ben kan verdim bana d3 verdi tek başına işe yaramadı bu mükemmel iyi geldi
kadirkerim Mnkksercem saç dökülmesinin durması için ferritinin en az 70 olması gerekiyormus gerçekten benim hep 13tü 70 cıkınca durdu dökülmem. Kansızlıktan dökülüyordu benimde kan ilacı kullandım sabah aksam hamileykende suan düzeldi