seydaabuyukk Arkadaşlar merhaba kızım tam 2 yaşında bugün tuvalet eğitimine başladım tuvalete oturtup bekliyorum yapmıyor alıştırma külodunu giydirdiğimde yapıyo sizce gece bezlemeli miyim? Gündüzleri böyle böyle bi kaç güne belki alışır ama gece napıcam
Hamburgerr seydaabuyukk gece de öyle öyle alışacak alıştırma külodu bez hissiyatı veriyor onu kullanmanızı tavsiye etmem ona güvendiği için altına yapmaya devam eder direkt külot giydirmelisiniz ben 5 gece alarm kurup kalktım ıslaktı değiştirdim sonra yapmamayı öğrendi zaten yatmadan mutlaka çişini yapmış olmalı ve 1 saat önce sıvı alımını kesmelisiniz
hilalvrc seydaabuyukk benim oğlumda şuan tam 2 yaşında ama ben cesaret edemiyorum ya üşür hasta olur diye acaba ben demi başlasam şimdi sizin postu okuyunca bi cesaret geldi 😁
zeynep91 seydaabuyukk gecede bezleme sakın kafaları karışıyomus bizde bugun basladık 2 kere lazmlıga yaptı 3 kere altına 😂 ve hiç çiş demiyor sürekli ben soruyorum yapmak istemiyor ama pes etmek yok 26 aylık oldu artk knusuyor herseyi biliyor onuda öğrenecek cocugun hazır olmasından cok anennin hazır olması onemliymiş skıcaz dişimizi 😂 kolay gelsin canım gecede baglama sakn
seydaabuyukk Gece için yatağına alt açmalardan üzerine çarşaf serdim yaparsa onu rahatsız etmeden ıslaklığı alırım geri uyur tuvalete götürmemem gerekiyor dimi tutmayı öğrensin diye
Hamburgerr seydaabuyukk ama pijamasını falanda değiştirmeniz lazım ben hiç gece götürmedim 8 aydır 1-2 kez tuvaletim var demiştir onun dışında sabah kalkınca yapıyor çarşaf değiştirmemek icin e bebekte alt açma örtülerinin yapışkanlısı var tuvalet dönemi icin ondan alıp altına serebilirsiniz
Merveovunc-1 seydaabuyukk çocuktan çocuğa değişir tabi sizin kararınız.soyle anlatayım.benim kızım 2bucuk yaşında öğrendi ve herseyi bilmesine rağmen 3 4 gün sürekli kaçırdı ha şimdi kaçırmıyor mu 3 yaşında oyuna dalınca hala kaciriyo😂 2 yaşından itibaren kakasını söyledi kaka derdi bende yap beze derdim yapardı 😂 iki buçuk yaşta çişi de söylemeye başlamıştı mesela yürürken dururdu veya oyun oynarken bir anda dururdu noldu dediğimde çiş derdi.son zamanlarda klozetin gösterip buraya yapcam bezi çıkar demeye başlamıştı o kadar bilincliydi ama gel gör zorlandı yani.😂 Allah kolaylık versin
seydaabuyukk Merveovunc-1 Benim kızım da bezine yaptıktan sonra çiş kaka diye söylüyordu bende ona dayanarak tuvalete de çabuk alışır diye düşündüm bezi de takmak istemiyordu zor iş gerçekten sağolun 😂