zeynep1234 dilayyyyy1 bence en erken 5.ayinda baslanmali oda bebek istahsiz veya kilo alamiyorsa baslatiyor doktorlar yoksa 6 da baslamak gerek.5.ayinda yogurt ve 3 gun kuraliyla mevsimine uygun sebzelerle baslayabilirsiniz tadim seklinde tabi
dilayyyyy1 Femme1 anne sütü gece veriyorum gündüz almıyor mamayı az içiyor bu yüzden dedim ek Gıda başlayan var mı diye kilosunun düşmemesi için.
dilayyyyy1 zeynep1234 kilo alını normal ama ama şöyle az emiyor ve mama da aynı şekilde 150i içmesi lazım ama az içiyor bazen 90 cc bazen 120 korkuyorum kilosu düşer diye var mı öneriniz
zeynep1234 dilayyyyy1 benim bebegim de 3 bucuk aylik daha once postta acmistim hatta yasitlari 120 150 iciyor benimki 5 saatte bazen 50cc iciyor bende asla iciremiyorum ama kilosu iyi oyuzden takmiyorum bence sende takma zaten az kalmis ek gidaya gecmesine erkenden baslama dusmez kilosu biz anneler dayanamiyoruz ama aç olsalar durmazlar demekki doyuyor ictigiyle.
mirbo dilayyyyy1 benimkisi de ayni durumda ama benimkisi 5 buçuk aylık ben yeni yeni başlıyorum ek gidaya
dilayyyyy1 mirbo bizde 9 gün sonra 5 aylık olacaz peki seninki nasıl yani kaç saat arayla besliyorsun.
dilayyyyy1 zeynep1234 zeynep1234 o kadar sıkıcı bir durum kiii benim en çok korktuğum nokta kilo vermesi yalnız değilmişim varmış böyle bebekler
zeynep1234 dilayyyyy1 evet malesef sıkıcı bi durum bende cok zorlaniyorum oglumda hic boyle bisey yasamamistim kizim cok degisik😄canlari sagolsun ama insallah duzelirler canini sıkma kilo vermez en fazla sabit kalir kilo verse bile bisey kalmamis ek gidaya baslamana ozamn dengelersin
mirbo dilayyyyy1 3 geceleri uyandığı zaman besliyorum artık saat tutmuyorum acıkınca uyanıyor zaten gündüzleri de 3 saat arayla besliyorum şuan normal gidiyoruz sağlıklı olmasi benim için önemli olan çok şükür sağlığı da yerinde kilosu da normal gidiyor kilolu bir bebek deil
zeynepgevil Benim bebeğimde öyle her bebek aynı değil 5 ay 17 günlük çok az emiyo zaten sütüm de az günde toplasan iki yada üç kere 90 cc zor içiyor daha bugün başladım ben tadımlara bağırsakları hazır değildir bence şuan
dilayyyyy1 zeynep1234 ay hiç sorma ya belkide geçici bir durumdur öyle umuyorum yani sağlıklı olsunlarda benim ilk bebeğim böyle şeyler de hemen canım sıkılıyor napacam kaygısına düşüyorum