Deletedmom_100 Kızlar 3-4 tane küçük küçük atıp düdüklüye attım üstünü geçecek kadarda su altını kıstım 1 saat 40 dkdır pişiyor hala diri niye yapar böyle
aura_meselesi_bu_sekerim Deletedmom_100 dananın arka bacak kısmında bi et var adını unuttum orasiysa inanın saatlerce de kaynatsan sert kalıyor
Dhi Deletedmom_100 beceremediğimiz iiçin:DD::D şaka yapıyorum bu arada benimde et yemeklerim hiç pişmez o yüzden yapmayı hiç sevmiyorum valla :D
Derya-Anne Deletedmom_100 eğer haşlarken tuz attıysanız et sert kalır ve eğer boyun eti değilde bacak etiyse yine sert olur ve etin yumuşak olması için biraz yağlı olması lazım
eceliko Deletedmom_100 eti kızgın tencereye atıp mühürleyin önce yağsız şekilde kendi suyunu salınca üstüne su ekleyip haşlayın
koyunshaun Deletedmom_100 öncelikle tuzsuz kaynatın 2.si birazda et yağlı olsun muhtemelen kuzu deyil dana eti ve tazeyse yine kolay pişmez ve tavuk hariç hiç bı et düdüklü olmadan pişmez
morlu_baby Deletedmom_100 et öncelikte kısık ateşde pişirilir tuz yada su koyma . Kendi suyunu salacaktır , suyunu çekmeye yakın suyunu koyun pişmeye yakın tuz koyun .