Cqdm46 Arkadaşlar 35 günlük bebeğim var. Acıkıyor veriyorum göğsümü 5 dakika sonra uyuyor, tam doymadığı içinde 1 saate kalmsdan yeniden acıkıyor. Ne yapabilirim bunun için? Tecrübeli arkadaşlar bi el atın bana 😔
Sevgidolu Cqdm46 uyumasina izin verme uyandır eğer öyle alısirsa çok zorluk çekersin dışarı cikamasin ben sirf o yüzden bir yere gidemiyrdm
Rabiaylmz Cqdm46 bebebeginiz kilo alımı nasıl bir ay da ne kadar aldı sadece anne sütümü veriyorsunuz
Denizeslemm Denizeslemm benim de öleydi sürekli emmek istiyodu ama şimdi emzirme araları uzadı daha uzun süre tok kalıyo bide memedeki sütü daha kısa sürede bitiriyo
Cqdm46 Sevgidolu uyandırmaya çalışıyorum ama uyanmıyor maalesef. Bir süre sonra emzik gibi kullanmaya başlıyo göğsümü zorla çekiyorum
Sevgidolu Cqdm46 işin çok zor ya ben çektim öyle sürekli emmek istiyor emzik gibi şimdi küçük ama biraz büyüdü mu mesafe köy yoksa dışarda çok zorlanrsnz😊
Rabiaylmz Cqdm46 benim bebegimde 36 günlük memede uyuyor yatagına bırakınca 10 dk sonra kalkıyor kucagımda uyumak istiyor