bakkalemzigi Mak_bule 4. Ayda kafasını ne zaman kaldırmaya çalışsa azar azar oturtun kucağınızda yastıklarla ya da oturtmaya çalışın youtubedan bu konu hakkında Osman gönülalın videosunu izlemeyi tavsiye ederim
umosko Mak_bule 3.5 aydan sonra net olarak canlı destekli oturttum çok hevesliydi zaten şuan 4.5 aylık cansız destekli kısa süreli oturabiliyor
zeynep1234 bozlarr42 o niyeymiş🤣6 aylik bebek desteksiz bile oturabilir 4.ayda kisa araliklarla oturtulur 5.ayda destekli oturulabilir tum doktorlar boyle soyluyor
Mak_bule @Ozooo nasıl oturtmuştunuz benim de 4 ay 20 günlük oğlum var artık başını kaldırıyor ayaklarını kaldırıyor galiba oturmak istiyor ama korkuyorum bişey de olur diye her hangi birşey kullandınız mı otururken ?
Ozgee59 Mak_bule benim oğlum da aynı bu şekilde yapıyordu doktor oturtabilirsin artık demişti. Ben kucağımda oturtmaya başlamıştım 4.5 aylıkken. Oturmak istiyor sizinki de ☺
aslanmom_ Ben 5 aylık olunca kısa aralıklarla destekli oturtmaya başladım 6 aylıkken kenarlarına yastık koyup otutturdum şuan 7 aylık olucak nerdeyse kendi oturabiliyor
diiilaaareee 4.aydann itibaren kucakta oturmaya sonrasındada yavaş yavaş zaten alışıyor destekli yastıklarla falan bi süre sonra zaten çocuk kendi kendine desteksiz oturuyor