HtckSym Kızlar adetim 10gun gecikti. Bugün kan verdim beta HCG 0,64 çıktı. Gebelik yok sanırım değil mi? Doğum yapali 10ay olacak, 3aydir düzenli adet görüyordum bu ay görmedim. Benim gibi olanlar var mı?
Emir_mom HtckSym Beta değerinize göre hamile değilsiniz.Doğumdan sonra 1 seneye kadar regl düzensiz olabilir.
HtckSym defnebak teşekkür ederim. Adet görmeme sebebim daha düzene girmemiş olması olabilir mi acaba? Doktora gitmeli miyim
esrahilal1 Emir_mom ay benimde beta <2 yazıyo gebelik var mı bende adet olmadım gecikti geçen kan verdim artık
Funda0731 Bende bugün spiral taktırmak için baktırdım aynı zamanda 4 gün gecikti 0.10 çıktı sonuç yoktur değil mi 10 aylık bebeğim var benimde
HtckSym Funda0731 bende sizin gibiyim, sanırım bende taktıracağım yoksa her gecikmede acaba mi diyorum
HtckSym leopar evet korunuyoruz, adet olacakmışim gibi de ağrı var ama daha olmadım beta da böyle çıktı bekliyoruz bakalim
esrahilal1 Emir_mom yükselir mi ki pazar günü vermiştim kanı adet günlerindeyim fakat olamadım yaklaşık 10 gündür de lişkiye girmiyoruz
Emir_mom esrahilal1 Bir hafta sonra tekrar kan verin belki mevsimsel olabilir gecikme yada kist vs varsa ondan olabilir.
Funda0731 HtckSym şüpheden daha iyidir en azından her ay bı sıkıntı basıyor strestende etkileniyor insan
HtckSym leopar ben biraz acemiyim ya bir de oğlum daha küçük olduğu için çok hazır değilim yeni bir hamileliğe 🫣😅