Deniz_4773 Kızlar bebeğim iki buçuk aylık emziriyorum ama çok kilo aldım diyet yapsam sütüm azalır mı ve ne yersem nasıl bir diyet uygulasam sütüm azalmaz
CafeChocolat Emzirme sürecinde diyetisyenle ilerleyebilirsiniz en azından azalma korkunuz olmaz, ben sadece ekmeği azalttım hatta kestim 1 senede 17kg yakın verdim sütüm de hala dolu dolu emziriyorum kızım nerdeyse 1 buçuk yaşında.
CafeChocolat Deniz_4773 abartmadan herşeyden yedim aralıklı oruç biçiminde besleniyorum zaten oldu bitti akşam pek bişey yemem nadir
Ceylan388 Bende zayıflamak istiyorum ama canım çok tatlı istiyor çok acıkıyorum 6,7 kilo fazlam var versem çok güzel olacak bakalım ek gida zamanını bekliyorum
CafeChocolat Deniz_4773 ilk zamanlar rezene çok içerdim şimdi bıraktım, 6. Aydan itibaren yeşil çay beyaz çay vs içiliyor
gedk12 Bir diyetisyen ile ilerlerseniz daha iyi olur. Bi de bol bol su içeceksin. Herkesin vücudu farklı olduğu için farklı ilerleniyor. Mesela benim kas seviyem cok düsük o yüzden bol proteinli bi diyet yazıyor falan gibi. Ama kesinlikle bol su istiyor ve bana sey dedi en az 3 saat karanlık bir odada uyuyacaksın vücudun sen az uyudugun icin su an herseyi yaga dönüstürmeye calısıyor.