Berii Alparslann__ hangi şehirdesiniz şuan bilmiyorum ama hayatında göremiyeceğin evleri burda göreceksin öyle lüks öyle güzel öyle pahalı😁 mükemmel bir şehir.
sematayman Yuı s7 plus aldım fiyatı ve özellikleri gayet makul memnunum güzel temizliyor. Roborock ile arasında kalmıştım. Ben yuı yi beğendim
Berii Alparslann__ hastane okul avm sayısız doğu olarak görme burayı tercihlerine Batman Diyarbakır Mardin Van yaz hepsi de on numara beş yıldız halkı da öyle gözün kapalı buraları yaz ve gel hayırlısıyla😁
Rwerdst Alparslann__ roborock Q7 max kullanıyorum ben. Evde kedim var çok memnunum valla. Günde 3 kez çalışıyor. 2 kere çalıştırmadom geçen temizledim diyr robotu. Ev mahvolmuştu öyle diyim 😂😂😂😂😂 kıl tüy saç kum kırıntı neler neler yani. Yok anam istek değil ihtiyaç
Alparslann__ Rwerdst alanların yarısı da memnun değil napsın bacım kalksın dip köşe temizlik mi yapsın ne performans bekliyorsun 😅😅 yerde geziyor ne varsa toplasın gitsin yeter işte
Berii Alparslann__ Ardahanı ben gittim gördüm orayı il yapan hangi kafayla yaptı acaba kız memleket bile olsa köy orası gidilir mi☠️
Tubimomiki Robocok q7 Max öneririm komşum aldı bende baktım özellikleer emiş gücü çok iyi bir bakın derim
Alparslann__ Berii bize öylesi lazım kuzu ben büyük şehir sevmiyorum canım sıkıldıkça arabam var karsa Erzurum’a giderim 12 milyar kira versem ben ne yicem 😅
Alparslann__ Berii arkadaşımın eşi damalda görev yapıyor lojman çıktı sıfır adam evdeymiş her gün olay yol bir şey yok mis gibi
Berii Alparslann__ istanbuldan geldik biz orda kocamı göremiyordum telefonu susmazdı , Diyarbakır’da bi kocam olduğunu anladım😁