Naciyeylmz Kız kardeşi izle ayrı şehirde olsanız onu şehrinde iş olmasa evlisiniz sizin evinize gelse kalsa orda calissa istermiydiniz böle bisiyi Ben çok sevinirdim ama bizim evdeki sorunlar kavgalar olabilir anneme soliyebilir die düşünüyorum.veya eşimden rahatsız olur diye düşünüyordum olmam zaten evde olmuycsm dedi bilmedm yanlış mı düşünüyorum q
ikitosbikannesi Naciyeylmz tabiki isterdim. Kardeşime göz kulak olayım gözümün önünde olsun. Bana arkadaş olsun isterdim. Ama eşinizle olan problemler onu üzebilir bu sizi rahatsıs edebilir
eedu Naciyeylmz kardeşimi çok seviyorum gelsin kalsın çok çok istiyorum ama evliyken bu biraz sıkıntı süreç geçiciyse tabiki olur ama devamlıysa belli bir süresi yoksa bu evliliğinizede sıkıntı olur çünkü eşinizle yakınlığınız bile biri varken aynı yakınlıkta oturmak zor oluyor yani uzun süreçlerde problem olabilir diye düşünüyorum bu kardeşin fazlalığından değil asla
Dogukan Naciyeylmz tabii ki isterdim canım kardeşimm keşke öyle Bi imkan olsa şu an okuyor vee eminim bundan sonra hep ayrı şehirlerde olacağız o istemiyor çünküü hedefleri büyük ve küçük şehirde yaşamayı sevmiyorr artık bol bol ziyaretine gideceğiz
yagmure17 Naciyeylmz kendi açımdan mutlu olurum ama genel bakışta istemem malesef. Nasıl görümcem gelip bizde kalsın istemezsem kardeşim içinde geçerli çünkü özel hayat kalmıyor evde ekstra biri olunca
huzurluaycicek 1 2 aylığına olabilir ama sürekli olmaz şahsen ben akraba, arkadas sürekli istemem, Her iki taraf için de rahat konuşulmaz, oturulmaz vs
Naciyeylmz huzurluaycicek doğru bnde öle düşünüyorum ama kardeşim işim olsun zaten evde durmucam dio ama tatili var akşamı var sabahı var
kes_allahaskina Naciyeylmz kardeş candır ama böyle bir şey uygun değil bence. Eşim rahatsız olabilir benim evimse onunda evi tek taraflı düşünemeyiz. Bunun özel hayatı da var evde yabancı biri olunca eşler arasına ister istemez soğuklukta girebilir. 1 aylığına olsa neyse ama çalışacak diyorsunuz bunun en az bir yılı var. Bana her bakımdan saçma geldi. Kim olursa olsun evimde sürekli benimle yaşayacak birini istemem.
oglumubeklerken Naciyeylmz 1 günlük birşey değil ki. Sizin evinizde kalıp neden sizin eşinizden rahatsız olsun ayrıca eşiniz ondan rahatsız olabilir. Az bir süre böyle bir durum idare edilebilir ama öyle sürekli olarak evin içinde bir yabancı ile yaşanmaz bu kişi her ne kadar kardeşiniz de olsa.