Merhaba kızım 9 aylık oldu. Çok güzel bir düzenimiz vardı. Tam her şey rayına oturdu dediğim zamanlar yaşıyorduk ki bişeyler oldu. 8-8 buçuk gibi uyurdu gece 2 kere emzirirdim diğer uyanmalarında birkaç kez uyanırdı ama piş piş yapardım dalardı hemen. Gündüz uykuları da güzeldi 2 kez yapardı. Kucağımda 5 dakikada uyur yatağına koyardım 1-2 saat uyurdu. Memeyi öyle çok aramazdı 2-3 kez emzirirdim. Oyunlarla, dışarıyla falan geçiyordu günlerimiz hiç yormadı beni. Ama son 2 haftadır tükendim. Artık benim dışımda kimsede durmuyor hep ağlıyor hep meme istiyor. Annem ve eşim rahatlıkla uyuturdu şimdi gece saat başı uyanıyor ve eşim asla sakinleştiremiyor benim kucağıma geldiği an susuyor. Uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor. Gece saat başı uyanır oldu. Gündüzleri çok huzursuz hep ağlamaklı. Dün ateşi çıktı doktora gittik diş geliyor dedi. Ama bu anlattıklarım bugünün meselesi değil 2-3 haftadır böyle. O huzursuzluğuna çok üzülüyorum yavrum benim ama kendi halim de içler acısı tüm rutinlerimiz bitti. Annemi çağırdım ama çocuk benden başkasında durmuyor ki nefes alacak bir an arıyorum bi çözüm arıyorum bebeğim için de kendim için de.benim huzursuzluğum benim yorgunluğum onu etkiliyor. Yenidoğan dönemine dönmüş gibiyiz. Bence sadece diş değil bu aylarda olan bir şey mi acaba ? Birisi bana geçecek desin nolur 😔😢