beyzacmvrc sleepymom havuçlu kremalı corbam var dünden yanına biber dolması ve belki makarna yaparım ☺️
Mervegold sleepymom ben dün gece bir tencere sarma sardım o bu akşam için o var ezogelin çorbam var bide şu coleslaw salata yapıcam lahana havuç ve yoğurtlu olan
UcuBulunamayanBant sleepymom buzlukta yuvarladigim fellah koftem var sadece onu yapacagim bugun iki bebeyle anca tek cesit yemek yapilabiliyor dunden kalmads yogurt corbam var onuda oglum yer artık
terazikadini sleepymom geçen annem lahana sarması getirdi yemeğim var diye yiyemedik kaldı bugün onu ısıtıcam bide çorba yaparım
mormilena sleepymom benim dünden patates yemeği ve pirinç pilavı vardı yanına çorba salata eklerim yeterde artar .
Deletedmom_110 sleepymom yine yoğurtlu tavuk çorbası çocuklarım çok seviyor hastayken tek yedikleri şey pilavlı tavuk var başka da bişi yok😍
ymnmhrr Mefeannesi pirinç pilavı olmadan bu menüyü yiyemem mutlaka et tavuk yada köftenin yanında pilav olmalı bence 😂
Beraninannesii sleepymom Karnıbahar graten Kaşarlı mantarlı köfte güveçte Tarhana çorbası Pilav Yanına havuç salatası 🤗
ymnmhrr sleepymom sebzeli tavuk çorbası pirinç pilavı marul salatası etli kuru fasülye sebzeli but haşlama turşu
Kumpr ymnmhrr köfte patatesin yanına yakıştırmıyorum asla pilavı ya 😂 pilav sulu yemeklerle iyi oluyor