lmsldlbr ben yasinda basladim cunku kizim soyledi mecburen basladim 1,5 yas gibi dusunuyordum ama olmadi fisher price in lazimligi var bende tuvaletini yapinca muzik caliyor ilk bebegini goturdum arkasindan su doktum bak cis yapti sende buraya yapicaksin annecim artik dedim anlattim muzik hosuna gitti vikac gun sonra yapti ben tabi asiri sevinc kizda sevinc cigliklari atti sok oldu garibim 😂😂 surekli gitmek istedi yaptik tabi ilk zamanlar cok asiri sk gitti oyuna ceviriyorlar cooook buyuk sabir lazimmis 2 dk da altini topluyorum geliyorum cis dio 😂 simdi daha iyi suan 14 aylik bian yaptiramiyorum annecim.biraz tutar misin gidicez hemen diyorum bakiyorum gercekten tutmus oluyor disarida henuz yaptirmadim portatif lazimlikta aldim ama hava soguk diye yaptiramadim gittigimiz evlerde kullaniyorum onu klozetin ustunede uyumlu ayrica frice price in lazinligindaki kapakta klozete uyumlu cikarabiliyorsunuz kilot bez kullaniyorum dedigim gibi kis oldugu icin oyle salamadim en azindan gunduz alissin tuvalet bilinci olussun dedim gece kaldirmaya calistim agladi bana vurdu falan sanirim kucuk daha zamani var dedim en azindan gunduz simdi alistiriyorum yazinda artik geceyede baslicam