baloglusss Kızlar merhaba 44 günlük bir bebeğim var bir haftadır kaka yapmıyor ondan önce günde 2-3 defa yapıyordu sağlık Ocağı hemşiresi bir çay kaşığı zeytinyağı içir dedi ama bana mantıklı gelmedi bu kadar küçük çocuğa bir şey içirmek neler yapabilirim?
Melis1706 baloglusss evet zeytinyagi iciriliyor dogru bunda yanlis birsey yok bende yaptim bebegime ozel doktora gittim oda bize aynisini dedi biz mamasina kattik mama ile beslendigi icin gunde hatta 7-8 kereye kadar verebilirsin dedi ama tabi o kadar cok yapmadim yada poposuna hafiften kulak cubugunu zeytinyagina batiripta uyardik bunuda doktorumuz dedi
SevimliHayaletCasper baloglusss zeytinyağı içirebilirsiniz zararı yok çoğu doktor öneriyor. Ama direkt vermeyin sütüne karıştırıp verin
durukusunannesi_ baloglusss evet verin ben veriyorum hep o kadar küçükken de verdim doktora sorduğumda iyi yapmışsın dedi ve hemen çözüyor sorunumuzu şükür
mervemir- baloglusss benim ki 2 aylıkken aynı sorunu yaşadık Dr Bi çay kaşığı içir hatta poposuna biraz sür demişti iyi gelmişti ama yinede Dr önerisiyle fitil kullandık 😞
baloglusss Melis1706 onu yaptım oğlumda 10 günde bir kaka yapıyordu ama o mama içiyordu o yüzden. İşe yaramadı maalesef. İçireyim o zaman
mnkanne1 baloglusss evet içilirir bende veriyordum ama poposuna uyarı yapacaksanız sürekli yapmayın bağırsaklar tembelleşmesin ayrıca bana dr 10 güne kadar normal yapmaması kabız sayılmaz demişti
durukusunannesi_ maviummu19 ikisi de olur benimki mamaya katınca mamayı içmediği için bir çay kaşığı veriyorum direk
rumy007 baloglusss ben veriyorum mamasina yarım çay kaşığı koyuyorum herhangi bir sıkıntı olmadı daha rahat kaka yapmasını sağlıyor bence ama ağzına direk vermeyin acı oluyor çok ağlıyor mamaya karıştırıp verin